INTERVJU TIL BESVÆR: Franske Kurt Zouma scoret Chelseas første mål mot Arsenal. Men Diego Costas meget omdiskuterte opptreden mot Arsenals stoppere bidro også til en blå seier. Foto: Alastair Grant / AP / NTB Scanpix
INTERVJU TIL BESVÆR: Franske Kurt Zouma scoret Chelseas første mål mot Arsenal. Men Diego Costas meget omdiskuterte opptreden mot Arsenals stoppere bidro også til en blå seier. Foto: Alastair Grant / AP / NTB ScanpixVis mer

Chelsea-kompis vekker oppsikt: - Alle kjenner Diego. Han liker å jukse

«Sensasjonelt» intervju.

(Dagbladet:) Diego Costa kan erte på seg alt og alle, og det var nettopp det han gjorde med sin oppførsel mot Arsenal på lørdag.

Vel, i hvert fall nesten alt og alle. For i Chelsea-leiren er de tilsynelatende svært fornøyde. Etter den kontroversielle 2-0-seieren, hvor Diego Costa tøyde strikken så langt han kunne for å få Gabriel Paulista utvist uten selv å måtte lide samme skjebne, sa manager Jose Mourinho:

- Diego Costa var banens beste, helt sikkert. Han ga alt.

- Ikke overrasket Også lagkameratene er svært fornøyde med brasilspanjolens oppførsel. Et TV-intervju målscorer Kurt Zouma ga etter kampslutt vekker nå oppsikt, og Daily Mirror er blant mediene som gjengir sitatene Zouma ga til kanalen beIN Sports.

Da reporteren spurte Zouma om han var overrasket over at Arsenal-spillerne reagerte som de gjorde på Costas provokasjoner, svarte han:

- Nei, vi er ikke overrasket, for vi kjenner Diego. Alle kjenner Diego, vi snakker om en kar som liker å jukse mye, og å sette motstanderen ut av spill. Det skjedde i kampen, men han er virkelig en hyggelig kar. Vi er stolte av å ha ham, som de andre spillerne, og vi er glade over å vinne denne kampen.

Kan bli straffet Reporteren bak saken, Daily Mirrors rutinerte skribent John Cross, fastslår på Twitter at uttalelsen er «sensasjonell». I artikkelens overskrift fastslår tabloidavisa at Kurt Zouma kaller sin egen lagkamerat «a cheat» (en juksemaker).


I selve saken indikeres det at uttalelsene kan øke presset på FA når de skal avgjøre om Diego Costa skal straffes i etterkant av episoden. En endelig uttalelse fra det engelske forbundet er ventet mandag ettermiddag.

Mens Jose Mourinho trolig vil komme med en uttalelse innenfor Chelseas garderobedør om hvilke ord som er akseptable å bruke om sine egne lagkamerater.