Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea-krisen fortsetter: Bare seks poeng fra nedrykk

Terry reddet uavgjort åtte minutter på overtid.

SELVMÅL: Kaptein John Terry scoret både for Everton og Chelsea. Foto: Scanpix
SELVMÅL: Kaptein John Terry scoret både for Everton og Chelsea. Foto: Scanpix Vis mer

• Chelsea-Everton 3-3 (0-0)

(Dagbladet): Den smått absurde krisesituasjonen Chelsea befinner ser ikke ut til å ta slutt med det første. I går pratet José Mourinhos erstatter, Guus Hiddink, om at laget måtte kjempe for å unngå nedrykk.

I ettermiddag ble alvoret i den uttalelsen enda tydeligere da kaptein John Terry sendte Everton i ledelsen med et selvmål like etter sidebytte. Kort tid etterpå økte Kevin Mirallas bortelagets ledelse til 2-0, før hjemmelaget utlignet gjennom scoringer av Diego Costa og Cesc Fábregas.

Dramatikken var imidlertid ikke over på Stamford Bridge. På tampen av kampen satte nemlig innbytter Ramiro Mori inn det de fleste trodde var vinnermålet for Everton, men åtte minutter på overtid gjorde Terry opp for seg med å hælflikke inn 3-3. Målet hjelper dog ikke stort på tabellplasseringen, for den regjerende seriemesteren er fremdeles bare seks poeng fra nedrykk til Championship.

Hiddinks menn ligger helt nede på en 14. plass, mens Everton er nummer 11.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media