- Chelsea kupper Sjevtsjenko

Skriver fireårskontrakt?

(Dagbladet.no): Det skulle vel bare mangle om ikke Chelsea også fikk kjøpt Andrei Sjevtsjenko. Klubben med rubelmilliardene skal ha blitt enige med den ukrainske spissen om en fireårskontrakt, skriver Daily Mail.

AC Milan-angriperen får omlag 1,25 millioner kroner i ukelønn på Stamford Bridge. Det tilsvarer 260 millioner kroner fram til 2010.

Chelsea skal ha fått beskjed om at 29-årige Sjevtsjenko kommer til å legge inn en overgangssøknad hos Milan, og de engelske ligamestrene er villige til å betale hva det skal være for den notoriske målscoreren.

Det snakkes om en overgang verd 400 millioner kroner, der Hernan Crespo går andre veien.

Britiske aviser skriver at Chelsea-eier Roman Abramovitsj skal ha prøvd å hente Sjevtsjenko tre ganger, og fått avslag. På fjerde forsøk ble det napp.

Overgangsryktene må tas med en voldsom neve salt. Verken AC Milan eller Chelsea har kommentert saken, og tidligere denne uka var ukraineren klar på at han ville avslutte karrieren på San Siro.

- Jeg blir irritert over Chelsea-ryktene. Jeg har tre år igjen på kontrakten. I dag tenker jeg bare på Milan og på hvordan vi skal avslutte sesongen på best mulig måte, sa Ukraina-spissen til den franske avisa L\'Equipe.

• Din kommentar: Er Sjevtsjenko akkurat det Chelsea trenger?

EUROPAS BESTE MÅLJEGER? 
Andrei Sjevtsjenko toppscorer i Serie A i både 2000 og 2004. Han fikk ble kåret til Europas beste spiller i 2004.
EUROPAS BESTE MÅLJEGER? Andrei Sjevtsjenko toppscorer i Serie A i både 2000 og 2004. Han fikk ble kåret til Europas beste spiller i 2004. Vis mer