Chelsea-legen bryter stillheten etter å ha blitt hengt ut av Mourinho

Takker for støtten.

TAKKER FOR STØTTEN: Eva Carneiro takker for støtten hun har fått etter helgens kamp mot Swanse. Foto: NTB Scanpix
TAKKER FOR STØTTEN: Eva Carneiro takker for støtten hun har fått etter helgens kamp mot Swanse. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Støtteapparatet i Chelsea fikk høre det fra manager José Mourinho etter sesongåpningen mot Swansea lørdag.

Særlig lagets lege, Eva Carneiro (41), ble hengt ut av portugiseren etter kampen.

- Jeg var ikke fornøyd med det medisinske apparatet. Selv om du er lege, eller har andre oppgaver på benken, så må du forstå selve spillet, var den klare beskjeden fra Mourinho.

- De er naive, fortsatte portugiseren.

Grunnen til utskjellingen var at Eden Hazard fikk en smell på overtid, og legen Carneiro, sammen med fysio Jon Fearn, gikk ut på banen for å gi Hazard behandling.

Episoden skjedde mens Chelsea allerede var redusert til ti mann, og siden Hazard mottok behandling, måtte han ut på sidelinja - og dermed hadde Mourinho kun ni menn på banen.

Utskjellingen av lagets lege har fått mange til å vise sin støtte til 41-åringen.

Carneiro har selv forholdt seg stille etter skyllebøtta i helga, men takker nå for å ha fått tilbakemelding på at veldig mange mente hun tok det rette valget da hun løp ut på banen for å se hvor alvorlig Hazards skade var.

- Jeg ønsker å takke alle for den overveldende støtten dere har gitt meg. Jeg setter veldig stor pris på det, skriver 41-åringen på sin egen Facebook-side.

IKKE FORNØYD: José Mourinho var tydelig ikke fornøyd med legens beslutning om å sjekke ut skaden til Eden Hazard. Foto: BPI / REX / NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: José Mourinho var tydelig ikke fornøyd med legens beslutning om å sjekke ut skaden til Eden Hazard. Foto: BPI / REX / NTB Scanpix Vis mer