MØTTE CITY: I januar møtte Gianfranco Zola og Watford Manchester City i FA-cupen. Nå kan italieneren møte de lyseblå i Premier League, hvis han skulle bli sjef for West Bromwich. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB Scanpix
MØTTE CITY: I januar møtte Gianfranco Zola og Watford Manchester City i FA-cupen. Nå kan italieneren møte de lyseblå i Premier League, hvis han skulle bli sjef for West Bromwich. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB ScanpixVis mer

Chelsea-legende gir seg som trener i Watford, linkes til Premier League-klubb

Gianfranco Zola trekker seg etter dårlig sesongstart.

(Dagbladet): Forrige sesong tok Gianfranco Zola Watford til playoff-finalen om opprykk til Premier League. Denne sesongen har imidlertid ikke svart til forventningene. De gule fra Hertfordshire ligger bare på 13. plass i Championship etter 20 serierunder.

I dag leverte italieneren sin oppsigelse, en oppsigelse som ble godtatt av styret i klubben.

- Etter å ha tenkt mye, er det med tungt hjerte at jeg har sagt opp jobben som Watford-manager. Jeg sa etter kampen på lørdag (tap for Sheffield Wednesday) at jeg ville tenkte over situasjonen, og det er det jeg har gjort. Jeg setter Watford først, og det er grunnen til at jeg nå har valgt å trekke meg, skriver Zola i et åpent brev til supporterne.

Men mannen med over 200 kamper for Chelsea trenger kanskje ikke gå jobbløs så lenge. Birmingham Mail skrev nemlig i helga at Zola er én av kandidatene til å ta over Premier League-klubben West Bromwich.

- Han har gjort en god jobb i Watford, og mange mener han kan bli en toppmanager. Kan han la seg friste av West Brom? spekulerer avisa, som også har Ole Gunnar Solskjær og Diego Maradona på den samme lista.

På sosiale medier spekuleres det også i om Zola er én av kandidatene til å ta over Tottenham, som sparket Andre Villas-Boas i dag.