Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea-legenden blir Derby-manager

Tidligere Chelsea-spiller Frank Lampard blir ny manager for Derby i mesterskapsserien.

MANAGER: Frank Lampard er ny Derby-manager. Foto: NTB Scanpix
MANAGER: Frank Lampard er ny Derby-manager. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Derby bekrefter torsdag at Lampard tar over for Gary Rowett, som nylig gikk til Stoke. 39-åringen har skrevet under en treårskontrakt med klubben.

Lampard har som spiller vunnet Premier League, FA cupen, ligacupen og mesterligaen med Chelsea, og har over 100 kamper for det engelske landslaget. Nå er han klar for sin første managerjobb.

- Jeg har arbeidet tett sammen med noen av de beste managerne dette spillet har å by på, og jeg er sikker på mine og de rundt meg sine kvaliteter, inkludert styret. Jeg vet det ikke blir enkelt, managerjobber er aldri det, men jeg ser fram mot utfordringen, sier Lampard i en pressemelding fra klubben.

Klubbens styreformann Mel Morris sier han føler seg trygg på at Lampard vil bli en suksessrik manager for Derby.

- Jeg er stolt over at vi har en av Lampard kaliber som ny manager, sier Morris som legger til at han alltid har beundret Lampard som person, både på og utenfor banen

- Få spillere har oppnådd hva han har oppnådd i sin karriere. Han er en vinner, en leder og en som vet hva som må til for å lykkes, sier styreformannen om Lampard som foruten Chelsea også har spilt for West Ham, Manchester City og New York City.

Nå skal han ta over Derby, som denne sesongen endte på 6. plass i mesterskapsserien, og tapte play off-semifinalen mot Stefan Johansens Fulham

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media