Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kenedy på lån til Newcastle

Chelsea leier ut brasilianer til Newcastle

Newcastle kjemper hardt for å beholde plassen og får hjelp til det fra Chelsea-spiller Kenedy, som leies ut resten av sesongen.

LÅNES UT: Chelseas 21 år gamle brasilianer Kenedy går på lån til Newcastle for resten av sesongen. Foto: REUTERS/David Klein/NTB scanpix
LÅNES UT: Chelseas 21 år gamle brasilianer Kenedy går på lån til Newcastle for resten av sesongen. Foto: REUTERS/David Klein/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea-manager Antonio Conte lar 21-åringen spille for Newcastle fram til sommeren i håp om at det skal hjelpe hans utvikling. Han sammenligner med Andreas Christensen, som har hatt suksess i Chelsea etter et toårig leieopphold i Borussia Mönchengladbach.

Newcastle-manager Rafael Benitez har lenge vært interessert i Kenedy, som har spilt bare fem kamper for Chelsea denne sesongen.

Chelsea møter Newcastle i FA-cupen søndag, men Kenedy er ikke aktuell da. Han har allerede spilt for Chelsea i turneringen denne sesongen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!