Chelsea levnes null sjanse av tyskerne

Aviser og kjendiser skråsikre på Bayern-triumf.

STOR TRO: Slik ser førstesida til den tyske storavisa Bild ut i dag: En jublende Mario Gómez — ledsaget av tittelen "Der Cup bleibt hier". Pokalen blir her. Foto: FAKSIMILE
STOR TRO: Slik ser førstesida til den tyske storavisa Bild ut i dag: En jublende Mario Gómez — ledsaget av tittelen "Der Cup bleibt hier". Pokalen blir her. Foto: FAKSIMILE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Champions League-finalen i vårt fotballstudio kl. 20.45 i kveld!

MÜNCHEN (Dagbladet): Med bilde av superspissen Mario Goméz i bar overkropp - og en tittel pumpet opp i krigsstørrelse - er den tyske storavisa Bild ikke i tvil: «Der Cup bleibt hier». Pokalen blir her. Samtlige tyske aviser bygger opp til kveldens Champions League-finale mot Chelsea på sine førstesider i dag. - Erfarne spillere som Lahm, Schweinsteiger, Gómez, Ribéry og Robben ønsker ikke å la sjansen gå fra seg: Klart de vil vinne Champions League på sin egen hjemmebane, sier fotballegenden Franz Beckenbauer før slaget på Allianz Arena i kveld.  - Ikke Dortmund - Det er Tyskland mot England, skriver flere aviser. Og antyder et slags vorspiel til det som kan skje i sommerens EM-sluttspill, som starter i juni. Bild har bedt 56 kjente tyskere tippe utfallet av kampen. Antallet som tror på seier, er hundre prosent. - Bayern vinner 1-0. Chelsea er ikke akkurat Dortmund, smeller det fra svømmelegenden Michael Gross. Borussia Dortmund ble årets suverene seriemester i Tyskland.  Gemyttlig Det siste døgnet har det rådet en tilsynelatende gemyttlig stemning i München. Store politistyrker med batongaer er ikke blitt satt på alvorlige prøver. På  Marienplatz, i hjertet av byen, sang et knippe supportere fra hvert lag mot hverandre i natt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer