Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea lover å gi Terry og familien full støtte

Utroskapsdrama med lagkamerat ryster England.

HODEBRY FOR CAPELLO: Verken John Terry eller Chelsea har foreløpig dementert skriveriene om midtstopperens påståtte utroskap med den daværende kjæresten til landslagskompis Wayne Bridge. Landslagssjef Fabio Capello ga nylig Terry en advarsel for negativ utenomsportslig oppmerksomhet - og kan bli nødt til å ta grep igjen. Foto: REUTERS/ Eddie Keogh/Files
HODEBRY FOR CAPELLO: Verken John Terry eller Chelsea har foreløpig dementert skriveriene om midtstopperens påståtte utroskap med den daværende kjæresten til landslagskompis Wayne Bridge. Landslagssjef Fabio Capello ga nylig Terry en advarsel for negativ utenomsportslig oppmerksomhet - og kan bli nødt til å ta grep igjen. Foto: REUTERS/ Eddie Keogh/Files Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| • Sju kamper i Premier League direkte i studio fra klokka 16.

(Dagbladet): De utenomsportslige episodene rundt John Terry har vært mange de siste månedene, men nådde et foreløpig klimaks i går.

Da ble Chelsea og England-kapteinen anklaget for å ha vært utro med undertøysmodellen Vanessa Perroncel - som til alt overmål var kjæreste med Terrys gode venn og landslagskollega Wayne Bridge på det aktuelle tidspunktet.

Terrys fikk først en rettslig kjennelse på at britisk media ikke kunne navngi ham, men i går ble påbudet hevet av en høyesterettsdommer fordi han ikke oppfattet det som «nødvendig eller hensiktsmessig i forhold til graden og alvoret av innblanding i søkerens (Terry) privatliv.»

Dermed stormer det rundt 29-åringen igjen, og nå rykker Chelsea ut til støtte for sin skandaliserte kaptein.

- Dette er et personlig anliggende for John Terry. Klubben vil gi John og familien hans all den støtte de trenger for å takle dette, sier en klubbtalsmann til Sky Sports.

- Kan bli fratatt kapteinsbindet
Uttalelsen kan tolkes på flere måter, men det kan være verdt å merke seg at Chelsea før jul hardnakket benektet at Terry mottok 100.000 kroner svart for å vise tre journalister rundt på klubbens treningsfelt, slik News of the World skrev.

Denne gangen har klubben foreløpig ikke tatt til motmæle mot påstandene som har framkommet.

I dag skriver en rekke engelske aviser at Terry står i fare for å miste kapteinsbindet for England, etter at Fabio Capello ga ham en klar advarsel i kjølvannet av News of the World-historien.

GODE VENNER: Forholdet mellom John Terry og Wayne Bridge skal alltid ha vært godt, og sistnevnte var i Terrys bryllup i 2007 sammen med Vanessa Perroncel - som nå pekes ut som Terrys elskerinne. Engelsk presse mener Wayne Rooney står langt framme i køen om kapteinbindet for England skifter eier. Foto:AP Photo/Jon Super
GODE VENNER: Forholdet mellom John Terry og Wayne Bridge skal alltid ha vært godt, og sistnevnte var i Terrys bryllup i 2007 sammen med Vanessa Perroncel - som nå pekes ut som Terrys elskerinne. Engelsk presse mener Wayne Rooney står langt framme i køen om kapteinbindet for England skifter eier. Foto:AP Photo/Jon Super Vis mer

Flere frykter at utroskapshistorien ikke bare vil være problematisk for forholdet mellom Terry og Bridge, men også problematisk for tillitsforholdet mellom Terry og de andre landslagsspillerne.

- Det er uungåelig at Terrys status i garderoben vil undergraves som en konsekvens av avsløringen om at han har vært utro med kjæresten til en flandslagskollega. Samholdet i garderoben, som har vært en styrke siden Capello overtok ansvaret, vil være i fare. Om Bridge annonserer at han trekker som fra videre landslagsspill fordi han ikke kan spille på samme lag som Terry vil det medføre ytterligere skade, skriver den respekterte fotballskribenten Henry Winter i Daily Telegraph.

Hevder rådgivere kontaktet Bridge-kjæreste
Terry har to barn med kona Toni Poole, som i dag siteres på følgende i The Sun.

- Beklager, jeg kan ikke si noe om dette.

Avisa siterer også Bridges eks-kjæreste Vanessa Perroncel, som sier situasjonen er «sjokkerende, jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte».

The Sun hevder imidlertid å sitte på et konfidensielt dokument, der Terrys rådgivere ønsker å få Perroncel til å skrive under på en taushetserklæring.

«Som et resultat av min kontakt med deg har det blitt spekulert i et forhold. Selv om dette ikke er å anse som en innrømmelse av at spekulasjonene er korrekte, ønsker jeg ikke at en slik informasjon skal avdekkes.», heter det angivelig i kontrakten.

• John Terry og Chelsea møter Burnley borte klokka 18.30 i kveld. De siste dagers skriverier gjør ikke det oppgjøret mindre interessant...

VAR KJÆRESTE MED WAYNE BRIDGE: Men i desember tok forholdet slutt. Foto: STELLA PICTURES
VAR KJÆRESTE MED WAYNE BRIDGE: Men i desember tok forholdet slutt. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!