Chelsea lover fansen en superstjerne

Prøver seg på Ribery - igjen.

TILBAKE PÅ TRENING: Franck Ribery har begynt sesongoppkjøringen med Bayern. I går nektet franskmannen for at han har ytret ønske om et klubbskifte. Foto: AFP DDP/OLIVER LANG
TILBAKE PÅ TRENING: Franck Ribery har begynt sesongoppkjøringen med Bayern. I går nektet franskmannen for at han har ytret ønske om et klubbskifte. Foto: AFP DDP/OLIVER LANGVis mer

(Dagbladet.no): Real Madrid har støvsugd markedet for toppspillere i sommer, både Cristiano Ronaldo, Kaka og Karim Benzema havnet i Spania.

Ser på øverste hylle
Likevel tror Chelsea på en virkelig verdensstjerne på Stamford Bridge i løpet av sommeren, et slikt innkjøp er vedtatt fra høyeste hold i klubben.

- Vi ser etter en superstjerne. De fleste klubbene jager de samme spillerne, så vi får bare én spiller på øverste hylle, og det er ikke mange av dem. Men vi kikker, og vi er optimistiske, sier Chelsea-styreformann Bruce Buck til The Times.

Stjernespilleren Chelsea har peket seg ut skal være Frank Ribery, Bayern München-angriperen, skriver flere britiske aviser i dag.

27-åringen er så dyr at til og med Real Madrid meldte pass i går. Prislappen skal ligge på drøyt 700 millioner kroner. Hittil har Bayern mottatt ett bud, og det kom ikke fra Real.

Ifølge The Guardian har Chelsea stor tro på at det er mulig å lokke Ribery til Vest-London, en kreativ angrepsspiller som franskmannen er det manager Carlos Ancelotti ønsker seg mest av alt.

Og Chelsea er lettet over at Real tilsynelatende er ute av bildet. Den spanske klubben varslet i går at de skrinlegger kjøp av både  Ribery og Liverpools Xabi Alonso, på grunn av uforskammede priskrav.

Ingen Real-hast 
- Når det gjelder Ribery så er prisen de krever helt uaktuell. Det kunne like gjerne sagt at de ikke vil selge ham. Med tanke på de storspillerne vi har fått allerede har vi ikke hastverk, sier Real-direktør Jorge Valdano.

FÅR PENGER TIL KJØP: Chelsea-sjef Carlo Ancelotti ska få kjøpe minst én storspiller i sommer. Italieneren ga seg som Milan-trener i vår. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth
FÅR PENGER TIL KJØP: Chelsea-sjef Carlo Ancelotti ska få kjøpe minst én storspiller i sommer. Italieneren ga seg som Milan-trener i vår. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth Vis mer

Ifølge The Independent har Real prøvd å få til en avtale med Ribery, om at han skal kommer til Spania etter sesongen - som neste års galacticos-kjøp.

Chelsea er langt fra skråsikre på at de får Ribery, reserveløsningen skal være Reals nederlandske playmaker Wesley Sneijder - en av 12 spillere som står på salgslista til hvittrøyene fra Bernabeu.

Klubben skal ikke lenger være interessert i Carlos Tevez. Spissen er klubbløs etter at leieavtalen med Manchester United gikk ut i sommer, men ifølge The Times akter ikke Chelsea matche lønnspakka argentineren er blitt lovet i Manchester City.

RESERVE: Wesley Sneijder (t.h) skal være spilleren Chelsea ønsker seg dersom Ribery ikke kommer. Foto: AP/Alvaro Barrientos
RESERVE: Wesley Sneijder (t.h) skal være spilleren Chelsea ønsker seg dersom Ribery ikke kommer. Foto: AP/Alvaro Barrientos Vis mer
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 202670670


Varnish cache server