Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Chelsea må kvitte seg med Drogba og Lampard

Tidligere Chelsea-stopper mener de har for mye makt. Dette er dagens ryktebørs.

BØR REISE: Tidligere Chelsea-stopper Frank Leboeuf mener Frank Lampard og Didier Drogba bør bli solgt fra Chelsea. - De har for mye makt, sier han. Foto: EPA/KERIM OKTEN
BØR REISE: Tidligere Chelsea-stopper Frank Leboeuf mener Frank Lampard og Didier Drogba bør bli solgt fra Chelsea. - De har for mye makt, sier han. Foto: EPA/KERIM OKTEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Andre Villas-Boas er nyansatt manager i Chelsea og skal gjøre et forsøk på å hente edelt metall til London-klubben etter en trofèløs sesong.

Enkelte hevder at sterke personligheter i Chelsea-troppen gjør det vanskelig å være manager i klubben. Tidligere Chelsea-stopper Frank Leboeuf mener at løsningen til Villas-Boas er å kvitte seg med Didier Drogba og Frank Lampard.

- Chelsea er ikke noe dårligere enn Manchester United. Problemet er at enkelte spillere tror de er sjefer, sier Leboeuf til People.

STERKE MENINGER: Chelseas tidligere franske stopper Frank Leboeuf mener klubben bør selge Drogba og Lampard. Dette bildet er fra 2000.  Foto:  PHOTO AFP/ADRIAN DENNIS
STERKE MENINGER: Chelseas tidligere franske stopper Frank Leboeuf mener klubben bør selge Drogba og Lampard. Dette bildet er fra 2000. Foto: PHOTO AFP/ADRIAN DENNIS Vis mer

- Jeg snakker ikke om John Terry. Han er født og oppvokst i Chelsea og er villig til å dø for klubben. Jeg tenker mer på Drogba. Jeg liker ham, men han trenger ny motivasjon. Det samme gjelder kanskje Lampard, sier han.

Franskmannen mener det er bedre å bytte spillere, enn trenere annenhver sesong.

- Å bytte trener annenhvert år gjør klubben ustabil. Se på Manchester United og Arsenal, alle vet hvem som er sjefen der, sier han.

Ving til Arsenal? Arsenal skal være klare til å legge 20 millioner pund (rundt 170 millioner kroner) for den engelske Aston Villa-vingen Stewart Downing. Det er britiske Daily Mirror som hevder dette.

NY DUO: Andre Villas-Boas (t.h.) og assistenten Roberto Di Matteo leder Chelsea neste sesong. Foto: REUTERS/Luke MacGregor.
NY DUO: Andre Villas-Boas (t.h.) og assistenten Roberto Di Matteo leder Chelsea neste sesong. Foto: REUTERS/Luke MacGregor. Vis mer

Kantspilleren på 26 år skal ha vært i søkelyset til Liverpool, men nå skal Arsene Wenger ønske britens tjenester hos de røde i London.

Arsenals Samir Nasri har vært linket til både Manchester United, Manchester City og Chelsea, og Arsenal-sjefen skal ifølge den engelske avisen se på Downing som en potensiell erstatter.

Aston Villas Ashley Young ble solgt til Manchester United tidligere i sommer, og nå kan nok en stjerne være på vei bort for en god del penger.

TIL ARSENAL? Stewart Downing (t.v.) er linket til Arsenal. Her i kamp mot Wigan. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS
TIL ARSENAL? Stewart Downing (t.v.) er linket til Arsenal. Her i kamp mot Wigan. Foto: AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS Vis mer

Boltons Gary Cahill og Blackburns Chris Samba er andre spillere som linkes til «The Gunners».

Barton har fått prislapp Newcastles Joey Barton har sagt at han er på utkikk etter ny arbeidsgiver. Nå skal Newcastle være villig til å selge midtbanespilleren.

Prislapp: 35 millioner kroner.

Barton ble forbanna da lagkamerat Kevin Nolan skrev under for West Ham, og har nektet å forhandle om ny kontrakt med klubben. Det er Daily Mirror som hevder dette.

FÅR VI SNART SVAR? Samir Nasri er ønsket i City, United og Chelsea. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE
FÅR VI SNART SVAR? Samir Nasri er ønsket i City, United og Chelsea. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE Vis mer
PÅ VEI BORT: Newcastle ønsker 35 millioner kroner for Joey Barton. Foto: AP Photo/Sang Tan
PÅ VEI BORT: Newcastle ønsker 35 millioner kroner for Joey Barton. Foto: AP Photo/Sang Tan Vis mer