- Chelsea må ut med en halv milliard for å bli kvitt Mourinho

Til og med Abramovitsj vil kjenne denne summen på lommeboka.

FULL STØTTE: Chelsea-ledelsen har uttrykt til fulle støtte til Mourinho flere ganger den siste uken. Skulle de finne på å ville kvitte seg med portugiseren, så vil det kjennes på lommeboka. Foto: NTB Scanpix
FULL STØTTE: Chelsea-ledelsen har uttrykt til fulle støtte til Mourinho flere ganger den siste uken. Skulle de finne på å ville kvitte seg med portugiseren, så vil det kjennes på lommeboka. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det er aldri stille rundt Chelsea-manager José Mourinho.

Etter nok et nederlag lørdag, ligger Chelsea på en 16. plass i Premier League, med kun åtte poeng på åtte kamper.

Først leverte Mourinho en over sju minutter lang monolog, før klubbens eier, Roman Abramovitsj, samlet troppene - og ga portugiseren sin fulle støtte. At ledelsen har full støtte til Mourinho ble gjentatt på mandag.

Nå hevder den engelske tabloidavisa Daily Star å vite hvor mye Chelsea må ut med om de vil bli kvitt José Mourinho.

I tillegg til å mene å vite at portugiseren har en årslønn på over 127 millioner kroner, så skriver avisa at Abramovitsj må punge ut en surrealistisk sum om han vil ha noen andre til å styre Chelsea-skuta.

Nærmere 478 millioner kroner skal være megasummen klubben må ut med om de vil ha inn en ny manager.

Og selv om lommeboka til russiske Roman Abramovitsj er tjukk, så er nok det en sum også han vil merke.

Daily Star skriver at russeren har brukt store summer på å bli kvitt managere før, men ingen er i nærheten av det han eventuelt må betale José Mourinho.

Luiz Felipe Scolari skal ha fått med seg rundt 160 millioner kroner da han han fikk sparken i februar 2009. Andre Villas-Boas sluttpakke lå på rundt 150 millioner kroner i mars 2012, og Carlo Ancelotti skal ha fått 76 millioner kroner i mai 2011.

Hele høsten har Mourinhos krangel med klubblege Eva Carneiro fått stor oppmerksomhet.

Hun ble hengt ut av manageren etter åpningskampen mot Swansea, og siste nytt i saken er at legen er forbanna for at FA ikke har forhørt med henne før de besluttet at Mourinho ikke skulle straffes for å ha brukt seksuelt trakaserende språk mot henne.

Mourinho på sin side har nå en ny sak liggende på bordet hos FA, der han er siktet på grunn av sine uttalelser etter 3-1-tapet mot Southampton.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 326702472


Varnish cache server