Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea-manageren drapstruet

Klubben fikk pulverpakke i posten.

(Dagbladet.no): En pakke som inneholdt et mystisk pulver ble i går levert til Chelseas treningsfelt i Cobham, melder Press Association.

I et brev adressert til klubbens israelske manager Avram Grant ble det hevdet at pulveret var dødelig. Treningsanlegget ble sperret av etter at en ansatt åpnet pakken.

Trusselen var av antisemittisk karakter. Politet bekrefter at brevet inneholdt ordene: «Du er en foræderisk jødisk jævel. Når du åpner dette brevet vil du dø en veldig langsom og smertefull død.»

Kvart over tolv i går engelsk tid ble politiet tilkalt. De analyserte stoffet, men konkluderte med at det var ufarlig.

Ifølge PA har også Grants kone Tzofit fått drapstrusler av «seksuell karakter». Kona er en velkjent TV-personlighet i Israel.

Politiet sier de etterforsker saken for å avdekke kildens opphav.

Den som ville skremme Grant med truslene traff imidlertid ikke helt med timingen. Chelsea og manageren var i går i Aten og forberedte seg til kampen mot Olympiakos, som endte 0-0.

Chelsea har foreløpig ikke kommentert trusselen.

BLE TRUET: Chelsea fikk tilsendt en pakke med pulver og en antisemittisk drapstrussel adressert til manager Avram Grant i går. Grant og spillerne var imidlertid i Aten. Foto: Reuters/Scanpix
BLE TRUET: Chelsea fikk tilsendt en pakke med pulver og en antisemittisk drapstrussel adressert til manager Avram Grant i går. Grant og spillerne var imidlertid i Aten. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
image: Chelsea-manageren drapstruet
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media