Chelsea-managerens vane vekker oppsikt

- Jeg har aldri sett noe liknende i hele mitt liv og aldri hørt noen andre gjøre det heller. Det er avskyelig, sier journalist Barry Glendenning.

AVHENGIG: Chelsea-manager Maurizio Sarri tygget på en sigarettsneip. Foto: Matt West/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
AVHENGIG: Chelsea-manager Maurizio Sarri tygget på en sigarettsneip. Foto: Matt West/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Chelsea-manager Maurizio Sarri (59) fikk en pangstart i sjefsstolen med 3-0-seieren over Huddersfield i åpningskampen i helga.

Røyking blir sett på som tabu i fotballen, selv om flere spillere som Jack Wilshere og Mario Balotelli og trenere som Carlo Ancelotti og Jürgen Klopp har blitt avbildet med en sigarett i munnen opp gjennom åra. Selv om du aldri ser det på sidelinja under kamper.

Sarri er blant dem som er kjent for å være en storrøyker, og etter rapportene røyker han opp til 80 sigaretter om dagen, rundt fire-fem sigaretter i timen. Det skaper problemer for treneren i England, hvor det ikke er lov til å røyke på sidelinja.

I 2006 ble det bestemt at røyking er forbudt på alle offentlige inngjerdede områder. Forbudet gjelder også stadioner i England fra 2007. Det var en del av en røykekampanje i England for å få bukt med passiv røyking.

Reagerer

Sarri har tidligere blitt avbildet med en røyk i munnen på Stadion i Napoli i italienske medier, og noen trodde også at han røykte en sigarett på sidelinja mot Huddersfield i helga.

Det skulle imidlertid vise seg at han bare tygget på det som ser ut som en sigarettsneip, sannsynligvis for å dempe røyksuget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer