Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea med elendig generalprøve før United-kampen

Tapte i Donetsk.

TAPTE: Tittelforsvarer Chelsea tapte fortjent 1-2 borte mot ukrainske Sjakthar Donetsk i mesterligaen tirsdag. Foto: AFP PHOTO/ SERGEI SUPINSKY
TAPTE: Tittelforsvarer Chelsea tapte fortjent 1-2 borte mot ukrainske Sjakthar Donetsk i mesterligaen tirsdag. Foto: AFP PHOTO/ SERGEI SUPINSKY Vis mer

Tittelforsvarer Chelsea tapte fortjent 1-2 borte mot ukrainske Sjakthar Donetsk i mesterligaen tirsdag.

London-klubben kunne fort gått på en større smell, men en god Petr Cech reddet gjestene flere ganger. Seieren sendte Sjakhtar til topps i gruppe E med en ledelse på tre poeng ned til Chelsea på annenplass.

Hjemmelaget fikk en perfekt start. Etter bare tre minutter ordnet brasilianske Alex Teixeira 1-0 da han fikk ballen foran seg og avsluttet raskt i lengste hjørne. Vertene fortsatte å dominere banespillet mot et rystet Chelsea-lag.

Lampard-skade Bedre gikk det ikke for bortelaget da Frank Lampard måtte ut med en skade før halvspilt første omgang var unnagjort.

Det var derfor ikke noe å si på at Sjakhtar doblet ledelsen sju minutter etter pause. Vertene utnyttet en feil på midtbanen slik at Fernandinho kunne banke til og sette inn 2-0. En skikkelig suser av brasilianeren.

Chelsea fant aldri rytmen og slet tungt med å skape noe offensivt. Det ble litt spennende helt på tampen da Oscar reduserte i det 88. minutt. Den engelske sluttoffensiven kom uansett for sent.

Poeng for Nordsjælland I den andre kampen øynet danske Nordsjælland en eventyrlig seier hjemme mot Juventus. Mikkel Beckman sendte mesterligadebutanten i føringen fem minutter ut i annen omgang. Det var klubbens første scoring i gruppespillet.

Juventus lå dårlig an, men innbytter Mirko Vucinic reddet italienerne til 1-1 ni minutter før slutt. Det var Torino-klubbens tredje strake uavgjort i høstens gruppespill, men alt i alt dens niende på rad i en av E-cupene.

Nordsjælland ligger sist i gruppen med ett poeng, mens Juventus er på tredjeplass med tre poeng.

(NTB)