OPS: Vedkommende som har ansvaret for Chelsea offisielle Facebook-side tråkket skikkelig i salatan da hun/han la ut et bilde av Cardiff-tilhengerne og takket dem for støtten. Foto: Facebook
OPS: Vedkommende som har ansvaret for Chelsea offisielle Facebook-side tråkket skikkelig i salatan da hun/han la ut et bilde av Cardiff-tilhengerne og takket dem for støtten. Foto: FacebookVis mer

Chelsea med kjempetabbe på Facebook

Kjente ikke igjen egne fans.

(Dagbladet): Det var nok med de beste intensjoner, men når vedkommende som har ansvaret for Chelsea offisielle Facebook-profil skulle takke de Chelsea-supporterne for støtten i Wales gikk det hele galt.

Hun / han forvekslet nemlig de tilreisende supporterne med hjemmefansen som også har en tendens til å kle seg i blått. Noe som kommer tydelig fram av bildet hvor flere står med Cardiff-skjerf.

- Super støtte som alltid, sto det.

Konkurranse? Også synlig på bildet er en oppfordring fra Cardiff-tilhengerne om at Vincent Tan, klubbens eier, skal skifte farge på hjemmedraktene tilbake til den tradisjonelle blåfargen.

Bilde har i ettertid blitt fjernet fra profilen, men ikke før flere hadde rukket å ytre sin mening om flausen.

- Noen bør sparke sosiale medier-ansvarlig, sier en, mens en annen har et litt mer humoristisk syn på uhellet:

- Er dette «finn den opplaget feilen og vinn neste sesongs drakt»-konkurransen?

Uventet støtte Ole Gunnar Solskjær og Cardiff ledet lenge etter Craig Bellamys tidlige ledermål, men to kjappe av André Schurrle og Fernando Torres snudde kampen etter hvilen.

Dermed kan kanskje Chelseas noe uventede og ikke minst utilsiktede støtte være en mager trøst for waliserne som må ta den tunge veien ned i Championship sammen med Fulham og Norwich.