Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea med lynrask scoring da Schalke ble ydmyket

Vant 5-0.

• Schalke - Chelsea 0-5 (0-3)

(Dagbladet): Chelsea mot Schalke. Chelsea mot eks-trener Di Matteo, som er alene om å ha ført Chelsea til seier i Champions League.

I dag ble det ingen enkel oppgave for tyskerne. Allerede i første omgang sikret Chelsea seg et solid overtak, og scoret blant annet etter ett og et halvt minutt.

Rask scoring Det gikk kun ett og et halvt minutt før John Terry kunne sendte gjestene i ledelsen. Et hjørnespark fra Cesc Fabregas havnet på Terrys pannebrask, og han kunne dermed stange inn en Chelsea-ledelse.

SELVMÅL: Schalkes Jan Kirchoff gikk opp i en hodeduell med to andre Schalke-spillere og satte ballen i eget nett. Med det sendte han Chelsea opp i en 3-0-ledelse. Foto: AP Photo/Martin Meissner
SELVMÅL: Schalkes Jan Kirchoff gikk opp i en hodeduell med to andre Schalke-spillere og satte ballen i eget nett. Med det sendte han Chelsea opp i en 3-0-ledelse. Foto: AP Photo/Martin Meissner Vis mer

Schalke så derimot ikke til å få seg en større støkk av det. Etter et snaut kvarter hadde de en målsjanse som sang i tverrliggeren.

I det vide og hele var det Chelsea som kjørte første omgang. Laget hadde de klart største sjansene, og etter en snau halvtime kom scoringen. Willian skjøt fra skrått hold og i korteste hjørne bak keeper Fährmann.

Vondt ble verre for Schalcke før pause, da de blå satte ballen i eget nett. På et hjørnespark var det Jan Kirchoff som satte ballen i mål.

Pepet ut Chelsea fikk sikret seg et godt overtak i første omgang. Hjemmelaget ble pepet av banen da pausesignalet gikk.

epa04503856 Chelseas Willian (r) celebrates scoring the 2:0 during the UEFA Champions League Groupe G match between FC Schalke 04 and FC Chelsea in Gelsenkirchen, Germany, 25 Nvoember 2014.  EPA/Federico Gambarini
epa04503856 Chelseas Willian (r) celebrates scoring the 2:0 during the UEFA Champions League Groupe G match between FC Schalke 04 and FC Chelsea in Gelsenkirchen, Germany, 25 Nvoember 2014. EPA/Federico Gambarini Vis mer

Andre omgang startet betraktelig roligere, og etter et kvarter var Branislav Ivanovic nære med et skudd på halv volley. Det gikk over mål.

Men først med et snaut kvarter igjen kunne innbytter Didier Drogba legge på til 4-0. Willian ble spilt gjennom, og la ballen iskaldt bort til Drogba som kunne sette ballen i mål fra kort hold.

Og sekunder etterpå kunne en annen innbytter, Ramires, gjøre ydmykelsen komplett. Drogba la et innlegg bort til en Ramires som hoppet himmelhøyt over bakken og stanget inn målet.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media