Chelsea med lynrask scoring da Schalke ble ydmyket

Vant 5-0.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Schalke - Chelsea 0-5 (0-3)

(Dagbladet): Chelsea mot Schalke. Chelsea mot eks-trener Di Matteo, som er alene om å ha ført Chelsea til seier i Champions League.

I dag ble det ingen enkel oppgave for tyskerne. Allerede i første omgang sikret Chelsea seg et solid overtak, og scoret blant annet etter ett og et halvt minutt.

Rask scoring Det gikk kun ett og et halvt minutt før John Terry kunne sendte gjestene i ledelsen. Et hjørnespark fra Cesc Fabregas havnet på Terrys pannebrask, og han kunne dermed stange inn en Chelsea-ledelse.

Schalke så derimot ikke til å få seg en større støkk av det. Etter et snaut kvarter hadde de en målsjanse som sang i tverrliggeren.

I det vide og hele var det Chelsea som kjørte første omgang. Laget hadde de klart største sjansene, og etter en snau halvtime kom scoringen. Willian skjøt fra skrått hold og i korteste hjørne bak keeper Fährmann.

Vondt ble verre for Schalcke før pause, da de blå satte ballen i eget nett. På et hjørnespark var det Jan Kirchoff som satte ballen i mål.

Pepet ut Chelsea fikk sikret seg et godt overtak i første omgang. Hjemmelaget ble pepet av banen da pausesignalet gikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer