<strong>MÅLLØSE:</strong> Eden Hazard og Chelsea klarte ikke å finne veien til nettmaskene. Foto: AFP PHOTO / SERGEI SUPINSKY / NTB Scanpix
MÅLLØSE: Eden Hazard og Chelsea klarte ikke å finne veien til nettmaskene. Foto: AFP PHOTO / SERGEI SUPINSKY / NTB Scanpix Vis mer

Chelsea med stor sjansesløsing i Kiev: - Hadde fortjent mål

To stolpetreff og snytt for straffespark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Dynamo Kiev - Chelsea 0-0 (0-0)

(Dagbladet): José Mourinho og hans Chelsea-mannskap hadde ikke råd til å tape i Ukraina i kveld, det etter at London-laget allerede har tapt en kamp i gruppespillet i Champions League.

Og det manglet ikke på sjanser for de blå, som hadde to avslutninger i treverket og i tillegg ble snytt for straffespark.

- Vi traff stolpen to ganger, og vi gjorde en god defensiv kamp mot et farlig lag. Å tape denne kampen ville ikke ha vært bra for oss, sa Mourinho etter kampen ifølge BBC.

Det var mye som sto på spill for begge lag, og ingen av lagene tok store sjanser mot slutten av kampen. Publikum fikk derfor ikke se noen scoringer i Kiev i kveld.

Offensiv start Det var et Chelsea-lag som gikk ut i hundre fra start. José Mourinho hentet inn Nemanja Matic og Eden Hazard i førsteelleveren etter at duoen ble vraket i helgas Premier League-kamp mot Aston Villa. Og sistnevnte var veldig nære scoring før det hadde gått ti minutter.

Kampfakta:

Dinamo Kiev — Chelsea 0 - 0
Porto — Maccabi Tel Aviv 2 - 0

Porto 3 2 1 0 6 - 3 7
Dinamo Kiev 3 1 2 0 4 - 2 5
Chelsea 3 1 1 1 5 - 2 4
Maccabi Tel Aviv 3 0 0 3 0 - 8 0

(NTB)

Belgieren foretok en fin vending før han skrudde ballen i stolperota og ut over linja. Det var en forsmak på hva Dynamo Kiev hadde i vente.

Chelsea ble også snytt for et straffespark i den første omgangen da Cesc Fabregas gikk i bakken i boksen. Spanjolen ropte på straffespark, men ble ikke hørt.

- Det er et soleklart straffespark, sier Viasat-kommentator Daniel Høglund.

- Dommeren var svak og naiv på straffesituasjonen, mente Mourinho, som likevel ville tilgi pipeblåseren.

Det tok ikke lang tid før Nemanja Matic vartet opp med et fint soloraid, bare for å se avslutningen gå like utenfor målet til hjemmelaget.

- Alt er perfekt bortsett fra den siste touchen. Nå har Chelsea fortjent mål, straffe og litt av hvert her, sier kommentator Vidar Davidsen i Viasat.

Tverrligger I andre omgang startet Chelsea som de gjorde i den første. Like etter pause banket Willian et frispark fra rundt 25 meter i tverrliggeren bak en utspilt Kiev-keeper.

- Det er et fantastisk treff! sier Vidar Davidsen om det gode forsøket.

Chelsea skapte ikke stort den neste halvtimen, og hjemmelaget så lenge ut til å være fornøyd med ett poeng mot de blå fra England. Det var likevel hjemmelaget som leverte en sluttspurt i håp om tre poeng, uten å lykkes.

Kampen ebbet derfor ut i en målløs forestilling.

Det var andre gang på 18 Champions League-kamper at Chelsea gikk målløse av banen.

- Jeg ser individuell framgang hos spillerne i kveld. Vi har kollektive kvaliteter. Laget var solid, mente Mourinho.

- Vi kommer til å komme tilbake i gammel form. Sulten er fortsatt der, sier John Terry.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer