Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea-Mikel stengte Twitter-konto etter rasisme

Ble hetset etter tabben mot Juventus.

HETSET: Chelseas John Obi Mikel. Foto: SCANPIX/EPA/ANDY RAIN
HETSET: Chelseas John Obi Mikel. Foto: SCANPIX/EPA/ANDY RAIN Vis mer

John Obi Mikel ble utsatt for rasisme på Twitter etter tabben mot Juventus. Chelsea-spilleren valgte å stenge sin konto på det sosiale nettstedet.

Mikels tabbe åpnet for at Juventus utlignet til 2-2 i onsdagens mesterligakamp på Stamford Bridge. Etterpå fikk Mikel voldsom og ufin kritikk på Twitter.

Først antydet Chelsea at det var tilfeldig at Mikel stengte sin brukerkonto, men torsdag kveld bekreftet London-laget at de har tatt kontakt med politiet etter rasismehetsen.

- Vi er blitt gjort kjent med de rasistiske twittermeldingene som ble rettet mot Mikel. De er fullstendig uakseptable, frastøtende og motbydelige. Vi har tatt kontakt med politiet og støtter strengest mulige tiltak, het det i en uttalelse fra Chelsea.

25 år gamle Mikel tok på seg skylden for 2-2-målet.

- Dersom jeg vil kan jeg hoste opp en bortforklaring, kan jeg det. Men, slik jeg ser det så ga jeg bort ballen. Jeg rekker hånden i været. Vi må videre. Jeg beklager tabben, men det finnes ingen bortforklaringer.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media