Chelsea-milliardærens datter avslører farens ukjente side

- Den gangen alt var enkelt.

(Dagbladet): Roman Abramovitsj er for de aller fleste, i alle fall her hjemme i Norge, kjent som Chelseas styrtrike eier.

Mannen som har gjort det mulig for de blåkledde fra Stamford Bridge å hente hjem tre Premier League-titler og fire FA Cup-trofeer, samt en triumf i den gjeveste Europacupen, det siste tiåret.

Kameraene finner ofte russeren alene på tribunen - spesielt når en manager er i ferd med å fyken.

Men Abramovitsj er også en familiemann. Det gir datteren Sofia Abramovitsj (19) et innblikk i på sin instagramprofil.

- Den gang alt var enkelt Sofia, som er den mellomste av fem barn Roman har med sin andre kone, har lagt ut en rekke bilder av sitt liv som milliardær-datter, men også en del gamle familiebilder av seg selv og faren.

Sammen med et bilde hvor forretningsmannen holder datteren på armen har hun skrevet følgende:

- Den gang alt var enkelt.

På et annet bilde gratulerer hun Roman med farsdagen.

Roman, som ifølge Bloomberg har en formue på 88 milliarder norske kroner, var i 2012 rangert som verdens 50. rikeste person, og kun fire russere kunne vise til en større bankkonto ifølge Forbes.

I 2007 skilte han seg fra moren til Sofia, Irinia. Ifølge Daily Mail satt moren igjen med i overkant av 10 milliarder kroner etter skilsmissen. Roman har siden giftet seg på nytt med Dasha Zhukova, og har fått ytterligere to barn.

Den engelske avisa går ut fra at Sofia bor sammen med moren.

Heste-interesse I tillegg til de mer tradisjonelle selfiene og bilder av ymse bakverk, gjør Sofia også det klart at hun har en lidenskap for hester.

I sommer deltok hun i Longines Global Champions Tour i London, og tenåringen representerte Russland i konkurransen med sine to hester.

Hun var riktignok ikke den eneste kjendisdatteren på startlistene. Også datteren til Bruce Springsteen, Jessica, var med og representerte USA.

I farens fotspor Og at milliardæren liker å skjemme bort sine barn er det ingen tvil om.

For halvannet år siden ble det klart at Roman hadde betalt svimlende 500 millioner for en sprang-ponny ved navn «Pringle» til en av sine døtre. Hesten står registrert på moren Irinia. Det skriver engelske Telegraph, her gjengitt av Sportsmole.

Romans sønn Arkadij er også involvert i store pengesummer, og i fjor skrev The Guardian om hvordan han var på vei inn på oljemarkedet i Russland akkurat som sin far.

Unggutten ble også i en kort periode koblet til en mulig overtakelse av Ståle Solbakkens FC København, men dette ble det aldri noe av. Likevel kan det se ut som om unge Arkadij har fått smaken på fotballen også, og kanskje får vi se et Abramovitsj-dynasti på Stamford Bridge.

God start Dynasti eller ei, Chelsea har fått en god start på sesongen, og står etter to kamper med like mange seiere.

Diego Costa, som kom inn portene i sommer for å løse spissproblemet de blåkledde hadde forrige sesong, har levert to scoringer, og Cesc Fabregas har også funnet seg til rette etter sin retur til Premier League.

Til helga venter sesongens foreløpig største utfordring i Everton på Goodison Park.