Chelsea mobbet United før kveldens batalje. Nå er deler av meldingen fjernet

«Det har løftet dem hele veien fra sjetteplass til sjetteplass».

VENNLIG MOBBING: Chelsea har seinere fjernet deler av meldingen som ble lagt ut på klubbens hjemmesider. Foto. John Walton / PA / NTB Scanpix
VENNLIG MOBBING: Chelsea har seinere fjernet deler av meldingen som ble lagt ut på klubbens hjemmesider. Foto. John Walton / PA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Manchester United har ikke tapt på 17 ligakamper, og står bokført med like mange tap (tre) som ligaleder Chelsea og serietoer Tottenham.

Likevel er ikke de røde plassert høyere enn nummer seks i Premier League. I kveld møtes Chelsea og Manchester United i FA-cupens kvartfinale på Stamford Bridge, og i den anledning klarte ikke Chelsea å dy seg.

På fredag kunne du lese følgende på den offisielle hjemmesiden til London-laget:

«Mandagens cupmotstander kan glede seg over en lang rekke ubeseirede kamper som strekker seg tilbake til oktober. Det har løftet dem hele veien fra sjetteplass til sjetteplass. Det forrige tapet var selvfølgelig på Stamford Bridge. Pedros scoring etter 29,6 sekunder i 4-0-triumfen er fortsatt det raskeste målet i ligaen denne sesongen».

Men i dag er det en del som er utelatt, nemlig denne setningen: «Det har løftet dem hele veien fra sjetteplass til sjetteplass». Det er tydelig at skribenten fikk litt kalde føtter, kanskje med tanke på at saken ble omtalt i engelske medier, deriblant Daily Mail og The Independent.

Hevet seg én plass

Fakta er uansett dette: Manchester United har ikke tapt siden stortapet mot nettopp Chelsea 23. oktober. Da lå klubben på sjuendeplass. Siden har det blitt ni seire og åtte uavgjort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer