Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea møter mexicansk lag i klubb-VM

Reiser til Japan.

SCORET TO: Fernanado Torres scoret to mål for Chelsea mot Sunderland i går. Chelsea møter lag fra Mexico i VM for klubblag. Foto: AP Photo/Scott Heppell
SCORET TO: Fernanado Torres scoret to mål for Chelsea mot Sunderland i går. Chelsea møter lag fra Mexico i VM for klubblag. Foto: AP Photo/Scott Heppell Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea får mexicansk motstand i semifinalen i klubb-VM i fotball i Japan. Monterrey slo sørkoreanske Ulsan Hyundai 3-1 i kvartfinalen søndag.

Jesus Corona sendte Monterrey i ledelsen etter ni minutter. En drøy halvtime ut i annen omgang økte Cesar Delgado til 2-0, og seks minutter før full tid sørget samme mann for 3-0.

Lee Keun-ho reduserte for sørkoreanerne i sluttminuttene.

I torsdagens semifinale venter tøffere motstand for Monterrey når laget møter Chelsea i Yokohama.

Søndagens oppgjør var for øvrig den første fotballkampen der mållinjeteknologi var tilgjengelig, men det var ikke nødvendig å ta systemet i bruk.

I den andre kvartfinalen møtes egyptiske Al-Ahly og japanske Sanfrecce Hiroshima. Vinneren skal spille mot Corinthians fra Brasil i semifinalen onsdag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!