Chelsea møter Tottenham i kvartfinalen

Slik endte trekningen i FA-cupen.

(Dagbladet.no:) Det er ennå ikke helt klart hvem som skal spille kvartfinale i FA-cupen - seks lag må ut i omkamp - men i dag ble kampene trukket i England.

Og det er duket for en skikkelig London-godbit, når Tottenham reiser sør- og vestover i byen for å møte Chelsea.

I november i fjor brøt Spurs en Chelsea-forbannelse som har ligget over White Hart Lane i mange år. Da vant klubben en seriekamp mot Chelsea for første gang på 33 forsøk.

Nå får Chelsea sjansen til revansje i FA-cupen, og Tottenham muligheten til å igjen stikke kjepper i hjula til José Mourinhos menn.

- Vi har hevdet oss bra på Stamford Bridge de siste sesongene, og dette er en cupkamp så da betyr det ikke så mye hvem som er i best form, sier Tottenham-sjef Martin Jol til klubbens hjemmeside.

Det er bare to lag utenfor Premier League som er igjen i turneringen, men West Bromwich kan ryke ut allerede i omkampen mot Middlesbrough. Vinneren av den kampen spiller hjemme mot Reading eller Manchester United.

Plymouth kom seg imidlertid gjennom 5. runde, da de slo ut Derby. I kvarfinalen venter en hjemmekamp mot Watford.

- Så lenge vi fikk hjemmekamp er fornøyd. Da må motstanderen ut på reise, og fansen vår kan feire på vår stadion. Vi skal gi dem en helvetes kamp, sier Plymouth-manager Ian Holloway til BBC.

MER SPURS-JUBEL? Aaron Lennon scoret da Tottenham slo Chelsea i serien. Nå møtes de igjen i FA-cupen. Foto: AP
MER SPURS-JUBEL? Aaron Lennon scoret da Tottenham slo Chelsea i serien. Nå møtes de igjen i FA-cupen. Foto: AP Vis mer

I den siste kvartfinalen spiller Blackburn eller Arsenal mot Manchester City.