SCORET: Chelseas Victor Moses scoret ett av målene da Chelsea sikret kvartfinalebillett i FA-cupen. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
SCORET: Chelseas Victor Moses scoret ett av målene da Chelsea sikret kvartfinalebillett i FA-cupen. Foto: REUTERS/Nigel RoddisVis mer

Chelsea møter United i FA-cupen

Storkamp i kvarten etter 2-0 mot Middlesbrough.

• Middlesbrough - Chelsea 0-2

Tittelforsvarer Chelsea slet seg til 2-0-seier borte mot Middlesbrough og er klar for storkamp mot Manchester United i FA-cupens kvartfinale.

Ramires og Victor Moses scoret i annen omgang og sørget for favorittseier på Riverside Stadium. Chelsea reiste seg etter helgens tap for Manchester City, som sendte laget ned til fjerdeplass i serien.

Cuplaget Chelsea kan være på vei mot sin femte FA-cuptittel på sju sesonger.

Manager Rafael Benítez har klaget over hardt kampprogram, men med sitt avansement sørget Chelsea-spillerne for at de kommende ukene blir enda mer slitsomme. Laget henger også med i europaligaen.

Benites gjorde åtte endringer i laget som startet mot City i helgen. Fernando Torres og John Terry var begge tilbake fra start. Det var også Oscar og Moses, og de holdt på å kombinere seg fram til ledermålet allerede i det 11. minutt.

Middlesbrough yppet seg i siste halvdel av første omgang, og men greide ikke å få ballen i mål. I stedet scoret Ramires tidlig i annen omgang etter forarbeid av Yossi Benayoun.

Innbytter Eden Hazard regisserte målet som punkterte kampen da han veggspilte med Oscar og serverte Moses.

Middlesbrough var nær et trøstemål mot slutten, men Chelseas seier var ikke i fare.

(NTB)