Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea neste for Barnsley

United møter Portsmouth.

(Dagbladet.no): FA-cupens kvartfinaler er trukket i ettermiddag. Manchester United møter Portsmouth i det eneste reine Premier League-møtet i kvartfinalene.

Fjorårets FA-cupvinner Chelsea fikk bortekamp mot Championship-laget Barnsley, som slo Liverpool på Anfield lørdag.

Cardiff spiller mot vinneren av omkampen mellom Middlesbrough og Sfeffield United, som spilte 0-0 i første møte.

Sesongens cupaskeladd, League 1-laget Bristol Rovers, trakk West Bromwich, som er det høyest plasserte av de gjenværende Championship-lagene.

Etter å ha slått ut Fulham og Southampton i de to siste rundene, er Rovers i kvartfinalen for første gang siden 1958, og øyner muligheten for ytterligere avansement etter dagens trekning.

- Vi fikk hjemmekampen vi ønsket oss, og nå gleder vi oss alle sammen, sier midtbanespiller Chris Lines til BBC Radio 5 Live.

Drømmen er en retur til Wembley og semifinalespill.

- Vi fikk erfaring med å spille på Wembley i sist sesongs playoff, men det ville vært enda mer av et eventyr å få en FA-cup-semifinale der, sier Lines.

SLO UT LIVERPOOL: Lørdag skapte de sensasjon på Anfield. I kvartfinalen spiller de hjemme mot Chelsea. Foto: Reuters/Scanpix
SLO UT LIVERPOOL: Lørdag skapte de sensasjon på Anfield. I kvartfinalen spiller de hjemme mot Chelsea. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
image: Chelsea neste for Barnsley
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media