Chelsea og Terry hjalp Manchester United

Champions League-drømmen knust for Liverpool.

1-0: John Terry stanget Chelsea i ledelsen. Etterpå utliknet Steven Gerrard. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB Scanpix
1-0: John Terry stanget Chelsea i ledelsen. Etterpå utliknet Steven Gerrard. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Chelsea - Liverpool 1-1 (1-1)

(Dagbladet): Jordan Henderson innrømte at det føles tungt å klappe inn seriemesteren slik Liverpool pent ble nødt til i kveld. For Chelseas del føltes det nok ekstra godt at det var et topplag som måtte gjøre jobben.

De røde måtte vinne for å holde liv i håpet om fjerdeplassen, og med uavgjort kan den røde delen av Manchester puste lettet ut med to ligakamper igjen. I teorien kan Liverpool passere United, men det er svært tvilsomt med seks poeng opp og 14 plussmål mindre.

For Liverpools del ble sesongen en stor skuffelse etter den oppløftene fjorårssesongen. Nok en gang står klubben igjen uten trofeer, og nok en gang er de utenfor det gjode selskap i Europa.

- Uavgjort var sannsynligvis et rettferdig resultat i dag, sier John Terry via TV 2.

Hvilte spillere Det har vært mye snakk om Chelseas inngang til kampen etter at London-laget vant ligaen med seieren over Crystal Palace sist. Chelsea er nemlig den klubben som har brukt færrest spillere i Premier League denne sesongen, og flere av dem har nok godt av litt hvile nå som sesongen i praksis er over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.