- Chelsea øker Malouda-bud

Snart klar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Chelsea har allerede gått ut og bekreftet sin interesse for Lyon- og Frankrike-ving Florent Malouda.

Nå kan overgangen snart være i boks.

Ifølge den franske avisa L\'Equipe har londonklubben økt sitt bud fra 18,5 til 20 millioner euro (165 mill. kroner). Det kan være nok til at Lyon selger sin målfarlige venstrekant.

Det forventes at 27-åringen skriver under en fireårskontrakt med Chelsea enten i dag eller i morgen. Lyon håpet opprinnelig på at også Real Madrid ville legge penger på bordet, slik at prisen ble drevet ytterlige opp.

Chelsea satser på at Malouda blir klar om kort tid, slik at han kan være med på klubbens treningsleir til USA.

- Vi har vært i dialog med Lyon og vi håper å få fullført dette. Dette hadde vært fint å bli ferdig før vi reiser til Los Angeles. Jeg er optimist i forhold til at han kan bli med, sier Chelsea-direktør Peter Kenyon.

Ledelsen i Chelsea ble også styrket i dag, fotballdirektør Avram Grant kommer til Stamford Bridge fra Portsmouth. 51-åringen har tidligere trent det israelske landslaget med suksess.

VIL SELV TIL CHELSEA: Florent Malouda blir gjenforent med Didier Drogba, en tidligere lagkamerat i Guingamp når han ankommer Stamford Bridge. Foto: Scanpix/Afp
VIL SELV TIL CHELSEA: Florent Malouda blir gjenforent med Didier Drogba, en tidligere lagkamerat i Guingamp når han ankommer Stamford Bridge. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer