Chelsea overlevde fem minutter som nervevrak

Benfica utliknet fem minutter før full tid.

SIKKER: Benfica-keeper Artur fikk en hånd på straffesparket til Frank Lampard, men klarte ikke å stoppe 1-0.Foto: SCANPIX/AP/Matt Dunham
SIKKER: Benfica-keeper Artur fikk en hånd på straffesparket til Frank Lampard, men klarte ikke å stoppe 1-0.Foto: SCANPIX/AP/Matt Dunham Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Chelsea - Benfica 2-1, 3-1 sammenlagt.

Javi Garcia skremte vettet av Chelsea-fansen fem minutter før full tid da han utliknet til 1-1 på Stamford Bridge i kveld, men Chelsea slapp med skrekken.

Benfica sendte alle mann i angrep i jakten på den avgjørende 1-2-scoringen, men i stedet dunket Raul Meireles ballen i krysset da Chelsea fikk kontret, og sørget med det for at vi får en reprise av den Øvrebø-semien mellom Barcelona og London-laget i neste runde.

- Vi er lettet, det var en tøff kamp. Vi startet litt middels og ga Benfica blod på tann, men vi er glade for å være i semifinalen, sier målscorer Frank Lampard på Viasat etter kampen.

- Alle har ugjorte ting mot Barcelona. Dette er et helt annet år enn sist, men vi må være på vårt absolutt beste for å vinne, sier Lampard om den kommende semifinalen.

Straffe og utvisning Benfica var gode i første omgang på Stamford Bridge, men ødela mange muligheter for seg selv i to situasjoner før pause.

Først laget en klønete Javi Garcia straffe da han løp ned Ashley Cole inne i feltet etter 20 minutter, og Frank Lampard kunne sette ballen sikkert ned i venstre hjørne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer