HISTORISK TREFF. Shaun Wright-Phillips senket Chelsea med et klinisk treff etter corner. Foto: AP /Sang Tan/ Scanpix
HISTORISK TREFF. Shaun Wright-Phillips senket Chelsea med et klinisk treff etter corner. Foto: AP /Sang Tan/ ScanpixVis mer

Chelsea ranet av QPR

Harry Redknapp med sjokkseier på Stamford Bridge.

Innbytter Shaun Wright-Phillips senket gamleklubben Chelsea i kveld. Bunnlaget Queens Park Rangers vant sensasjonelt 1-0 på Stamford Bridge. Det var Rangers' første ligaseier på brua siden 1979!

Dermed sikret QPR seg en meget viktig trepoenger. Chelsea hadde fire strake ligaseirer før avspark og var kjempefavoritt mot byrivalen.

Det var også Chelsea som styrte det meste av begivenhetene i en ellers tam kamp i London. Men mot spillets gang hadde endelig Queens Park Rangers hellet med seg.

Shaun Wright-Phillips fyrte av et flott skudd etter 78 minutter. Det gikk inn bak Ross Turnbull i Chelseas mål, og sesongens andre QPR-seier var under oppseiling.

— Vi fortjente dette, og det var en fantastisk kamp fra oss. Standarden er satt. For å få oss ut av dette uføret må de (spillerne) gjøre dette hver uke, sa Redknapp.

— Mye gikk galt for oss i dag. Vi hadde ikke det rette tempoet, og noen av mine spillere var kanskje også litt slitne, sa Chelsea-kollega Rafael Benítez.

QPR-manager Harry Redknapp overtok et lag med bare fire poeng. Etter det har QPR tatt ni poeng på åtte kamper.

(NTB)