- Chelsea-reservene kan vinne ligaen

Bråkjekk Mourinho.

(Dagbladet.no): Chelsea-manager Jose Mourinho er ikke redd for å erte på seg rivalene før Premier League-start. Ifølge The Guardian tror portugiseren at reservelagets hans er godt nok til å holde på ligagullet.

Uttalelsene kommer etter seieren mot AC Milan på USA-turneen, der blåtrøyene brukte 23 spillere i løpet av 90 minutter.

- For øyeblikket har folk sett Chelsea spille mot Milan med to forskjellige lag, og ingen kan si hvilket som er det beste, sier Mourinho.

Han koser seg over kvaliteten på stallen, og trekker gjerne fram eksempler.

- Du kan ikke si hvilke vinger som er best, Joe Cole og Shaun Wright-Phillips i andreomgang eller Damien Duff og Arjen Robben i første.

Så ramser Mourinho opp nesten hele stallen sin, og påstår at han har to like gode spillere på alle plasser.

- Jeg spurte spurte staben min «hvis vi møter Wigan i morgen, hvem skal i førsteelleveren?». De kom med fire forskjellige svar, og alle var et annet enn mitt. Jeg skal vente i 15 dager med å bestemme meg, sier Mourino til avisa.

Wigan er motstander i ligaåpningen borte 13. august.

SKRYTER AV STALLEN SIN: Jose Mourinho mener ingen kan avgjøre hvem som er førstevalg eller reserve i troppen hans. Her på trening i USA foran neste kamp mot DC United.
SKRYTER AV STALLEN SIN: Jose Mourinho mener ingen kan avgjøre hvem som er førstevalg eller reserve i troppen hans. Her på trening i USA foran neste kamp mot DC United. Vis mer

- Vi har en av de beste stallene i Europa, og jeg vet ennå ikke hvem som utgjør reservelaget mitt, sier Mourinho.

PS! Chelsea-stallen blir enda bedre dersom Michael Essien kommer fra Lyon. Midtbanespilleren sto over møtet med Auxerre i går, og Chelsea-direktør Peter Kenyon skal ha reist fra USA til Frankrike for å sluttføre overgangen.

MATCHVINNER:</B> Arjen Robben ble matchvinner i prestisjekampen mot AC Milan i USA.