Chelsea rundspilt

Sunderland- Chelsea 4- 1: - Vi ble rundspilt av Sunderland i store deler av kampen. Vi startet elending og ting ble bare vanskeligere etterhvert, innrømmer Chelsea-manager Gianluca Vialli

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Vialli uttalte før helga at laget måtte vinne mot Sunderland for å ha mulighet i gullkampen. Nå må Vialli konsentrere seg om Champions League.

- Jeg tror ikke dette kommer til å påvirke laget noe særlig, for det er mye lettere å spille i Champions League, sier Vialli. Chelsea møter Lazio i Roma på onsdag, og Vialli har mye å rette på før den tid. Men Chelsea-sjefen nekter å slutte med å forandre på startoppstillingen. - Med det tette kampprogrammet vi har, må vi gjøre forandringer. Men vi stiller alltid med det laget jeg tror er best. Vi gjør ikke forandringer uten grunn, fortsetter Vialli.

Tore André Flo hadde scoret sju mål på åtte kamper før oppgjøret på Stadium of Light. I går var han blant banens tre dårligste spillere. Flo hadde én sjanse, men skuddet havnet i nettveggen.

- Vi vinner sammen, og taper sammen. Det er ikke én eller fire spillere som er ansvarlig for resultatene, sier Vialli.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer