Chelsea rundspilte TIL da snøen kom

Lite å frykte på Lerkendal?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte kl. 20.45: RBK-Chelsea og sju andre Champions League-kamper

(Dagbladet.no): Chelsea-stjernene ble møtt med skikkelig snøvær da de landet på Værnes i går. Ufyselig vær og minusgrader taler til RBKs favør, mener Steffen Iversen, og det er meldt snø på Lerkendal i ettermiddag også.

- Jeg tror Chelsea kommer til å spare sine største stjerner. For oss er det en fordel at de spiller, for jeg tror ikke de gidder å gi alt i dette været, sa Steffen Iversen til rbk.no før helga.

Lette etter unnskyldninger

På Chelseas hjemmeside har man forberedt seg på en reprise av bortekampen mot Tromsø i 1997. Det som er blitt kalt vinterkrigen på Alfheim endte med 3-2-seier til «Gutan» - men kampen huskes kanskje best for Ruud Gullits ivrige forsøk på å bortforklare tapet som han gjentatte ganger forsøkte å få stanset.

- Da snøen lavet ned i andre omgang, fikk våre spillere både snø og vind i øynene. Alt gikk imot oss, klaget nederlenderen.

I etterkant forsøkte London-laget å gi snøen skylda for at Chelsea tapte - men faktum er at London-laget først kom inn i kampen da snøen hadde lagt seg på banen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer