Chelsea sa nei til 167 millioner for Flo

Den skotske storklubben Glasgow Rangers har lagt inn et bud på 167 millioner kroner for Tore Andre Flo. Chelsea takket i første omgang nei.

Glagsow-klubbens styreformann David Murray skal i følge The Mirror ha kontaktet Chelsea denne uka, men budet på 167 millioner kroner var ikke høyt nok for Chelsea.

Chelsea-manager Gianluca Vialli har varslet at Chelsea ikke selger Flo hvis de ikke får en sum som er i nærheten av de 250 millioner kronene PSV Eindhoven forhandlet fram med Manchester united for Ruud van Nistelrooy.

Chelseas administrasjons-sjef Colin Hutchinson bekrefter ifølge The Mirror at Rangers har lagt inn bud på stryningen.

- I følge det vi har hørt er alle klubber i Europa interessert i å kjøpe Flo. Den eneste klubben som har tatt direkte kontakt med oss er Rangers som la inn et tilbud denne uka.

Chelsea har tidligere vist interesse for Glasgows midtbanespiller Giovanni van Bronckhorst. Det er ventet et nytt Flo-bud fra Glasgow innen kort tid. Et høyere bud kan innkludere van Bronckhorst og en større sum. Van Bronckhorst kostet Glasgow Rangers 70 millioner kroner da han kom fra Feyenoord i fjor sommer. Total-prisen kan dermed komme opp på van Nistelrooy-nivå.

Glasgow Rangers skal ha jaktet på Flo siden starten av denne sesongen. Før jul så Glasgow Rangers-speidere Flo i aksjon i tre kamper på rad. Trener Dick Advocaat har fortalt styreformann Murray at han ønsker seg Flo for å gjøre Rangers-angrepet komplett.

ETTERTRAKTET: Tore Andre Flo er ønsket av flere europeiske toppklubber.