Chelsea scoret sju

Lagde målkalas i Macau.

Chelsea kan være i ferd med å kvitte seg med stempelet som et kjedelig lag. Lørdag vant blåtrøyene 7-0 i en oppkjøringskamp mot Chengdu Blades.

Chelsea var store favoritter før kampen, men få hadde trodd at de engelske serietoerne ville levere et slikt målshow. Under både José Mourinho og Avram Grant ble laget regnet som solide og kompakte, framfor offensive og underholdende.

Men lørdag var det ikke mye som minnet om det. Luiz Felipe Scolari vil vinne den engelske eliteserien gjennom offensivt spill. Joe Cole ble den store spilleren med to mål.

Salomon Kalou, Frank Lampard, Franco Di Santo og Shaun Wright-Phillips scoret alle for annen kamp på rad, mens Nicolas Anelka også kom på scoringslistene.

Kampen, som ble spilt i Macau, ble brukt til å samle inn penger til ofrene etter det kraftige jordskjelvet i Sichuan-provinsen i Kina i mai. Chelsea drar nå til Malaysia før sesongoppkjøringen avsluttes i Russland.

(NTB)

TURERINGSSEIER: Chelsea anført av Luiz Felipe Scolari og John Terry kunne motta heder og ære i Macau lørdag. Foto: AFP/Scanpix
TURERINGSSEIER: Chelsea anført av Luiz Felipe Scolari og John Terry kunne motta heder og ære i Macau lørdag. Foto: AFP/Scanpix Vis mer
Chelsea scoret sju