Chelsea selger - hvis Flo vil bort

Chelsea frykter Tore Andrè Flo vil bort, men tviholder i det lengste på nordmannen. - Vi vil virkelig ikke selge han, sier Chelsea-direktør Colin Hutchinson - og avkrefter at Rangers' bud er akseptert.

Fredag mottok Chelsea-ledelsen et bud på Flo på 12 millioner pund (160 millioner kroner) fra de skotske mesterne Rangers.

- Vi har fått et bud på Flo, men det er avslått. Agenten hans har indikert at han ønsker seg bort, men det har han ikke sagt til oss, sier Chelsea-direktør Colin Hutchinson til nyhetsbyrået Press Association i dag.

Dagbladet.no prøvde i formiddag å få tak i både agent Gunnar Martin Kjenner og Flo sjøl. Det lyktes ikke.

Venter på Flo

Chelsea-ledelsen legger i dag inn et forbehold for avslaget på Flo-salg. Hvis Flo sjøl direkte sier til klubben at han vil vekk fra Chelsea - blir han trolig solgt.

- Hvis han vil bort, skal vi se på situasjonen på nytt, sier Hutchinson.

Glasgow Rangers frykter at EU fjerner overgangssummene i fotballen. Derfor skal skottene ha tilbudt midtbanespilleren Giovanni van Bronckhorst i bytte som en del av Flo-pakken. Nederlenderen er verdsatt til 10 millioner pund (133 millioner kroner).

Klubbene skal ha forhandlet om Flo i helga, og agent Kjenner skal i følge skotske Daily Express ha vært sentral i samtalene. Chelsea prisforlangende skal i helga ha flyttet seg opp til 14 mill. pund (186 mill. kroner).

Chelsea nekter

Ifølge dagens Independent er Rangers i første omgang interessert i få vite om Flo i det hele tatt kan tenke seg å flytte til Glasgow og Skottland.

Avisa skriver at venner av Flo hevder at han ikke vil flytte fra England.

Chelsea ville ikke uttale seg om Flo-spekulasjonene da Dagbladet.no kontaktet London-klubben i formiddag.