Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea selger Wright Phillips for 122 millioner

Dyr mann for West Ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

West Ham har fått klarsignal for å hente Chelsea-ving Shaun Wright Phillips fra London-rivalen.

Den mektige Chelsea-direktøren Peter Kenyon sa fredag at han har gitt «Hammers» beskjed om at de får kjøpe Wright Phillips, som ikke har lyktes i det stjernespekkede laget.

West Ham må punge ut drøyt 122 millioner kroner hvis overgangen blir en realitet. Dermed slettes trolig klubbrekorden fra januar da klubben betalte snaut 88,5 millioner kroner for Dean Ashton som kom fra Norwich.

Chelsea betalte 256 millioner kroner for Wright Phillips i juli 2005.

(NTB)

TIL WEST HAM: Shaun Wright-Phillips har ikke vært noen hit på Stamford Bridge. Nå selges han til byrival West Ham, men den raske kantspilleren går ikke på billigsalg: 122 millioner kroner er prisen West Ham må betale. Foto: REUTERS
TIL WEST HAM: Shaun Wright-Phillips har ikke vært noen hit på Stamford Bridge. Nå selges han til byrival West Ham, men den raske kantspilleren går ikke på billigsalg: 122 millioner kroner er prisen West Ham må betale. Foto: REUTERS Vis mer
Hele Norges coronakart