Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Chelsea signerer tidligere stjerneskudd

Og mulig Vidic-retur til Premier League. Her er torsdagens fotballrykter!

TIL CHELSEA?: Alexandre Pato kan være på veil til Premier League. Foto: Franck Fife / AFP
TIL CHELSEA?: Alexandre Pato kan være på veil til Premier League. Foto: Franck Fife / AFP Vis mer

(Dagbladet): I forrige uke signerte Arsenal den egyptiske midtbanespilleren Mohamed Eleny fra Basel, men Arsene Wenger har tilsynelatende ikke tenkt å la lommeboka hvile med det første. I dag melder Daily Star at Borussia Mönchengladbachs Granit Xhaka kan være på vei til storklubben. Arsenal skal være villige til å betale 460 millioner kroner for 23-åringen. Xhaka står denne sesongen med tre scoringer, og tre røde kort på 15 kamper for den tyske klubben.

West Bromwich-spissen Saido Berahino kan være på vei bort fra Birmingham. Daily Express melder at Chelsea, Tottenham og Newcastle ønsker spissens tjenester.

Liverpool skal ha avvist et bud fra Swansea på Joe Allen, ifølge Daily Mail. Allen spilte for Swansea i perioden 2007-2012, og klubben skal være lysten på å hente midtbanespilleren tilbake til Wales.

Chelsea har overhodet ikke lykkes denne sesongen, og ønsker nå å forsterke sine offensive rekker. The Independent skriver at den brasilianske spissen, Alexandre Pato, skal være nær en overgang til klubben. Pato ble kåret til Golden Boy i 2009, en pris som gis til en ung spiller (under 21 år) som har utmerket seg stort i europeisk fotball det siste året. Pato dro hjem til Brasil i 2013, etter fem år i Milan. The Independent melder også at Pedro skal være på vei bort fra Chelsea.

I tillegg til Pato, ryktes det også om at PSG-ving, Ezequiel Lavezzi, skal være ønsket av Chelsea. Sky Sports skriver at Lavezzis agent skal møte representanter fra London-klubben i dag. Kontrakten til Lavezzi går ut til sommeren.

I forrige uke ble det kjent at den tidligere Manchester United-kjempen Nemanja Vidic, gir seg i Inter. Begge parter var enige om å avslutte midtstopperens kontrakt. Nå melder The Sun at Vidic skal være på vei tilbake til England. Serberen og Aston Villa skal være i samtaler om en mulig overgang. Vidic spilte for Manchester United fra 2006-2014.

Edinson Cavani har scoret ti mål på 17 kamper i Ligue 1 for PSG denne sesongen. Ifølge ESPN skal Manchester United ha fått klarsignal av PSG til å by på spissen. PSG lar Cavani dra til England hvis United byr 400 millioner kroner for uruguaneren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media