Chelsea sikret seg Eto'o

Signerte ettårskontrakt.

TIL PREMIER LEAGUE: Samuel Eto'os overgang til Chelsea er nå klar. Den kamerunske fotballspilleren har signert en ettårskontrakt. Foto: AFP PHOTO/GRAHAM STUART
TIL PREMIER LEAGUE: Samuel Eto'os overgang til Chelsea er nå klar. Den kamerunske fotballspilleren har signert en ettårskontrakt. Foto: AFP PHOTO/GRAHAM STUARTVis mer

(Dagbladet): I går kom rapportene om at Samuel Eto'o var på engelsk jord. I ettermiddag kom meldingen om at Chelsea har sikret seg i dag kamerunske spissen. 32-åringen har signert en ettårskontrakt for London-klubben.

- Jeg er veldig glad for å være her, men også veldig forventingsfull, for jeg ønsker å spille så fort som mulig, sier han til Chelseas hjemmesider.

Det var ikke et vanskelig valg for 32-åringen, som nettopp var ferdig i russiske Anzji. Klubben har kuttet milliardsatsningen, og kvitter seg med stjernespillerne, blant dem Eto'o.

- Jeg så kvalitetene Chelsea har, og har vært veldig fornøyd med Jose Mourinho tidligere. Så da sjansen kom, tok jeg den gledelig, sier kameruneren. Han har en fortid i blant annet Real Madrid, Barcelona og Inter.

Eto'o ble verdens best betalte fotballspiller etter overgangen til Anzji i 2011 med en ukelønn på godt over tre millioner kroner. Et betydelig lønnskutt venter trolig 32-åringen. Ifølge NTB antydes det rundt 70 millioner kroner i året.