Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea-sjef: - Zola blir ikke ny manager

Chelsea-direktør Colin Hutchinson avslører at Gianfranco Zola er uaktuell som Gianluca Viallis etterfølger. - Gianfranco Zola blir ikke ny manager, sier Chelsea-direktøren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den italienske spissen var soleklar favoritt til å etterfølge landsmannen Gianluca Vialli, Nå gjør Hutchinson det klart at han ikke akter å rekrutere den nye manageren fra egne rekker.

- Vi er et kontinentalt lag som spiller i England og det vil reflekteres i valget vi gjør. Men jeg tror ikke vi vil velge noen fra den nåværende stallen tiltross for at noen har blitt foreslått, sier Hutchinson til Sky Sports.

Hutchinson ansatte Vialli som Chelsea-manager i 1998. Chelsea-sjefen vil ikke kritisere Vialli for alle spillerkjøpene han gjorde i sin tid på Stamford Bridge.

- I all rettferdighet til Luca må jeg si at alle spillerne han kjøpte var kvalitetsspillere. Hvis du mener at Luca var en feilansettelse må du skylde på meg og ikke Ken Bates. Vialli var mitt valg, sier Hutchinson.

(Dagbladet.no)

UAKTUELL: Gianfranco Zola er ikke aktuall som arvtager etter Gianluca Vialli.