Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea-sjef utelukker store forandringer i troppen

- Men vi kommer til å handle, sier Villas-Boas.

IKKE STORHANDEL? Chelsea-manager Andre Villas-Boas og assistent Roberto Di Matteo skal hjelpe klubben til seriegull uten å sprenge overgangsbudsjettet. Foto: AP Photo/Tom Hevezi
IKKE STORHANDEL? Chelsea-manager Andre Villas-Boas og assistent Roberto Di Matteo skal hjelpe klubben til seriegull uten å sprenge overgangsbudsjettet. Foto: AP Photo/Tom Hevezi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den nyansatte Chelsea-manageren André Villas-Boas har ingen planer om å gjøre store utskiftninger i spillerstallen denne sesongen.

Portugiseren, som i sommer ble hentet fra Porto, tar over en aldrende spillerstall hos de blå. Men han har ingen planer om drastiske forandringer i spillergruppa før overgangsvinduet stenger 31. august.

- Jeg kommer ikke til å endre ting radikalt, men jeg vil ta det steg for steg. Det er ganske åpenbart at vi kommer til å handle i sommer, men det blir ingen store endringer. Vi vil beholde grunnstammen i laget, sier 33-åringen.

Han tror ikke at spillerne føler at de er på prøve, selv med en ny sjef.

GRUNNSTAMMEN: Frank Lampard og Didier Drogba har vært nøkkelspillere i Chelsea i flere år. - Vi vil beholde grunnstammen i laget, sier Chelsea-treneren. Foto: AP Photo/Scott Heppell
GRUNNSTAMMEN: Frank Lampard og Didier Drogba har vært nøkkelspillere i Chelsea i flere år. - Vi vil beholde grunnstammen i laget, sier Chelsea-treneren. Foto: AP Photo/Scott Heppell Vis mer

- Nei, det tror jeg ikke, fordi jeg ga dem tillit fra starten av. Normalt sett ville de kanskje ventet seg at en ny manager kommer inn og endrer på det meste. Men vi har vært mye mer opptatt av å finne ut av spillernes kvaliteter, fremfor å endre på altfor mye.

Når det gjelder Daniel Sturridge, har han fortsatt ikke bestemt seg. Angriperen imponerte stort på utlån i Bolton forrige sesong, men kan bli lånt ut også i år.

- Han er en veldig, veldig spennende spiller med en stor framtid. Hva vi gjør med han denne sesongen, er en av avgjørelsene jeg må ta, sier den unge manageren.

(NTB)