FLEIPET OM KAMPPROGRAMMET: Rafael Benitez sa at han ville få skylden for det tette kampprogrammet hvis han fører Chelsea videre i kveld. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS / NTB scanpix
FLEIPET OM KAMPPROGRAMMET: Rafael Benitez sa at han ville få skylden for det tette kampprogrammet hvis han fører Chelsea videre i kveld. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS / NTB scanpixVis mer

Chelsea skal spille fire kamper på åtte dager hvis de slår ut Steaua i kveld

- Noen folk sier at det er min feil - at alt er min feil, sier Benitez.

Følg Europaligaen i vårt Fotballstudio i kveld

(Dagbladet): I går ble det klart at Manchester United og Chelsea skal spille omkampen i FA-cupen på Stamford Bridge 1. april. Det betyr at begge de engelske lagene skal spille to kamper på 48 timer. Manchester United møter Sunderland i ligaen to dager før, mens Chelsea tar imot Southampton samme dag.

Chelsea skal møte Steaua Bucuresti i Europaligaen i kveld. London-laget tapte den første kampen, og det var ventet at FA ville vente å se om Rafael Benitez sine menn ville ta seg videre før de valgte en dato for omkampen mot Manchester United. Nå kan videre avansement i Europaligaen vise seg å bli kostbart for Chelsea.

Rafael Benitez ble konfrontert med dette på en pressekonferanse før kveldens kamp. Og han blir ikke overrasket om han får skylden for det tette kampprogrammet.

- Jeg kan ikke gjøre noe med det. Jeg konsentrerer meg bare om jobben min og prøver å gjøre mitt beste når jeg forbereder laget for hver konkurranse. Kanskje noen andre vil skylde på meg. Noen folk sier at det er min feil, at alt er min feil, sier en lattermild Benitez, ifølge Sky Sports.

Rafael Benitez er uønsket av store deler av Chelsea-fansen, og langet ut mot supporterne som bruker tiden på å bue på ham under kampene. Senere gikk John Obi Mikel ut og ba fansen støtte spanjolen.

I verste fall kan Chelsea ende opp med å spille åtte kamper på en måned, og når vi tar med at det er en landslagspause på ti dager mellom kampene, skjønner du hvor tett mange av kampene vil komme dersom klubben går videre til neste runde i Europaligaen og FA-cupen.