Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea slapp med skrekken

Lå under i en halvtime mot bunnlaget Zilina.

HAPPY ENDING: Florent Malouda kastet seg fram og pirket inn vinnermålet etter at Chelsea måtte slite mot Zilina fra Slovakia. Foto: Kirsty Wigglesworth, AP/Scanpix
HAPPY ENDING: Florent Malouda kastet seg fram og pirket inn vinnermålet etter at Chelsea måtte slite mot Zilina fra Slovakia. Foto: Kirsty Wigglesworth, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Chelsea - Zilina 1-2.

Chelsea har trøblet i det siste, og elendigheten så ut til å fortsette i kveldens topp-mot-bunn-kamp i Champions Leagues gruppe F.

Det skulle være en av kveldens mest opplagte hjemmeseirer. Chelsea hadde 12 av 12 mulige poeng, mens Zilina hadde tapt alle sine fire kamper i gruppespillet.

Men etter 19 minutter spilte de slovakiske outsiderne seg lekkert gjennom et sløvt Chelsea-forsvar før Babatounde Bello tuppet inn ledermålet for gjestene.

Et for anledningen ungt Chelsea-mannskap slet med å slå tilbake før pause.

- Vi hadde skiftet ut mange spillere. Det er ikke lett for de som kommer inn å være like effektive som de som spiller hver kamp. Derfor ble første omgang vanskelig for oss, sier Didier Drogba.

Det løsnet noe etter pause, og seks minutter inn i andre omgang kom utlikningen. Et innlegg fra venstresiden snek seg tvers gjennom feltet, og fant Daniel Sturridge ved bakre stolpe. 21-åringen kunne enkelt dytte ballen i mål.

SJOKKSTART: Zilinas Babatounde Bello tuppet inn det første målet på Stamford Bridge etter 19 minutters spill. Foto: Kirsty Wigglesworth, AP/Scanpix
SJOKKSTART: Zilinas Babatounde Bello tuppet inn det første målet på Stamford Bridge etter 19 minutters spill. Foto: Kirsty Wigglesworth, AP/Scanpix Vis mer

Deretter handlet det meste om Chelsea, men lenge så det ut til å bare bli nesten. Både Patrick van Aanholt og Drogba skjøt i stolpene.

Men til slutt var det rutinen som ble avgjørende. Innbytter Nicolas Anelka la inn på hodet til Drogba, som nikket ned i beina til Florent Malouda. Han kastet seg fram og pirket inn matchvinnermålet.

- Det var en viktig seier. Vi tok førsteplassen i gruppa, som var målet vårt, sier manager Carlo Ancelotti.

Som svarer smilende og avvæpnende på hvorfor det likevel snakkes om at han må forlate klubben.

- Når du ikke er i stand til å vinne kamper, er det slik, sier italieneren som har ledet laget til tap i tre av de fire siste seriekampene.

Men han har ingen planer om å forlate sin post.

- Dette er jobben min, jeg må bli her, sier Ancelotti.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!