Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea sleit med Fulham

Men det holdt til seier.

Fulham-manager Chris Coleman fryktet cricketresultat, men Chelseas stjernespekkede mannskap klarte bare å score to ganger på Craven Cottage tirsdag.

Det holdt likevel til 2-1 i kvartfinalen i den engelske ligacupen. Chelsea har en bred stall og José Mourinho startet med sine antatt beste spillere. Mål ble det ikke før ti minutter etter sidebytte da Damien Duff var heldig. Skuddet gikk via Ian Pearce og satte ut Edwin van der Saar i Fulham-målet.

Hjemmelaget som tapte 1-4 på samme bane for kort tid siden, sto ikke med lua i hånden på samme måte som sist. Amerikaneren Brian McBride utlignet enkelt da Fulhamspillerne klarte å tråkle seg gjennom Chelsea-forsvarer med en-touch.

Likevel var det de blå serielederne som trakk det lengste strået igjen. Frank Lampard kom inn som innbytter etter 76 minutter og ble matchvinner tre minutter før slutt. Igjen endret skuddet retning og van der Saar var sjanseløs.

På Vicarage Road slo mesterskapsserielaget Watford ut hardt prøvede Portsmouth med 3-0. Islendingen og den tidligere LSK-spilleren Heidar Helguson scoret to mål i hver omgang før Bruce Dyer fastsatte resultatet.

Onsdag tar Manchester United imot Arsenal, mens Liverpool skal ut mot Tottenham.

(©NTB)

USTOPPELIGE: Her gratulerer Didier Drogba og Aleksei Smertin Damien Duff med scoringen mot Fulham.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media