Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea slipper snøballkrig

Michael Essien tror de kan vinne alt.

• Champions League direkte: Fire kamper fra klokka 20.45

(Dagbladet.no): Da Chelsea-flyet ankom Aten, Hellas, måtte det sirkle lenge over hovedstaden før det til slutt fikk lov til å lande.

Årsaken er selvfølgelig det voldsomme snøværet som har herjet Hellas, og som førte til flere avlysninger i den greske serien i helga.

Men hardt brøytearbeid og bra værmeldinger for kvelden, gjør at Chelsea-stjernene sannsynligvis slipper å baske rundt i snøen under kveldens kamp mot Olympiakos.

Det gleder nok ikke minst spillere som John Obi Mikel og Michael Essien, som kommer mer eller mindre direkte fra det brennhete afrikamesterskapet.

Nå ser sistnevnte fram til det som kan bli en sensasjonell sesong for Chelsea, ettersom londonlaget fortsatt henger med i alle fire turneringer.

- Alt er mulig. Jeg vet at jeg har mange muligheter foran meg, så jeg vil jobbe så hardt som mulig for å vinne alt jeg kan, forsikrer han for Daily Star.

- Jeg tror vi har spillerne til å gjøre det bra - jeg er ikke bekymret for det, legger ghaneseren til.

KALDT: Men Michael Essien og de andre Chelsea-stjernene har tidligere i mesterligaen bevist at de behersker kaldt vær. Det husker ikke minst Lerkendal-publikummet. Foto: CARL DE SOUZA/AFP/SCANPIX
KALDT: Men Michael Essien og de andre Chelsea-stjernene har tidligere i mesterligaen bevist at de behersker kaldt vær. Det husker ikke minst Lerkendal-publikummet. Foto: CARL DE SOUZA/AFP/SCANPIX Vis mer
image: Chelsea slipper snøballkrig
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media