TAPTE: Chelsea slapp inn to mål og scoret ingen mot Rapid Wien. Foto: Scanpix
TAPTE: Chelsea slapp inn to mål og scoret ingen mot Rapid Wien. Foto: ScanpixVis mer

Chelsea-smell i Contes debut: – Jeg liker ikke å tape

Den ferske Chelsea-treneren Antonio Conte måtte se Rapid Wien stikke av med en 2-0-seier i italienerens debut på sidelinjen for London-klubben.

Premier League-klubben offentliggjorde signeringen av Leicesters N'Golo Kanté tidligere på dagen, og det så ut som de savnet franskmannen da de møtte Rapid Wien til treningskamp lørdag kveld.

– Dette er vår første kamp og vi visste det ville bli vanskelig etter tre dager med to økter hver dag, sa Conte etter kampen.

Til tross for at italieneren stilte med et erfarent lag, med kaptein John Terry i spissen, var det den brasilianske unggutten Joelinton som sendte østerrikerne i ledelsen etter bare åtte minutter.

Diego Costa, Nemanja Matic, Willian og Branislav Ivanovic fikk også starte kampen for Chelsea, men det var en akademispiller som skapte deres største sjanse. Ola Aina banket til i andre omgang, men dessverre for Conte gikk skuddet stang ut.

I stedet for var det Rapid som satte inn nådestøtet åtte minutter før slutt. Tomi Correa sikret 2-0-seier over Chelsea.

– Jeg tror det er normalt å ha startproblemer i disse kampene, men jeg liker ikke å tape, og det er det samme med mine spillere, la han til.

Conte, som ledet Italia til kvartfinale under fotball-EM, fortalte at Chelsea store mål for sesongen er å kjempe om tittelen etter en middelmådig sesong der London-klubben endte som nummer ti.

– Vi vil jobbe veldig hardt for å komme tilbake og kjempe om tittelen helt til slutten av sesongen. Jeg vet det er mye arbeid, men vi er klare. (©NTB)