FRISPARKEKSPERT: Didier Drogba scorer på frispark på tampen av førsteomgangen. Seinere i kampen scoret han to mål til og sikret seg hattrick i Premier League-premieren. Foto: AFP
FRISPARKEKSPERT: Didier Drogba scorer på frispark på tampen av førsteomgangen. Seinere i kampen scoret han to mål til og sikret seg hattrick i Premier League-premieren. Foto: AFPVis mer

Chelsea spaserte inn til seksmålsseier

Knuste West Brom uten å anstrenge seg, Drogba med hattrick.

||| Chelsea - West Brom 6-0 (2-0) (Dagbladet): Chelsea sto med fire strake tap før dagens Premier League-start mot nyopprykkede West Brom, men med alvoret i gang hadde de regjernede mestrene små problemer.

Allerede etter fem minutter kom det første målet. Drogba klinte til på et frispark, Scott Carson ga en billig retur og der dukket Malouda opp og satte ballen enkelt i mål.

Lavt tempo Resten av omgangen spilte Chelsea med svært lavt tempo, i hvert fall sammenlignet med hva vi ble servert i Tottemham - Manchester City tidligere i dag.

På tampen av en bedagelig førsteomgang, fikk Drogba en ny sjanse på frispark. Denne gangen lurte han ballen gjennom muren og direkte i mål.

To frisparkmål, begge etter tabber man ikke kan tillate seg mot Chelsea.

Chelsea «spesial» Etter pause fortsatt Chelsea å male over West Brom.

• 3-0: Nok et dødballmål. Terry nikker en corner mot mål, ballen reddet på streken og ender hos Drogba som kan trille ballen i mål fra fem meter.

• 4-0: Lampard øker ytterligere etter flott kombinasjonsspill fra Chelsea - endelig et spillemål.

• 5-0: Drogba fullfører hattricket sitt med et skudd fra 18 meter som forandrer retning.

5-0: Drogba scorer sitt tredje og Chelseas femte mål. Foto: AFP
5-0: Drogba scorer sitt tredje og Chelseas femte mål. Foto: AFP Vis mer

• 6-0: Malouda på overtid. Får en nydelig pasning, runder keeper og scorer via stanga.

Chelsea satte i fjor scoringsrekord i Premier League med 103 scoringer - takket være storseire mot svak motstand. Således følger de opp fjoråret i årets første kamp, der West Brom aldri hadde kvalitet til å true hjemmelaget.

Viktigst for Chelsea var det at Michael Essien er tilbake for fullt. Den skadeplagede ghaneseren, som kun har spilt 25 Premier League-kamper de siste to sesongene, var god på Chelseas knallsolide midtbane.

- Vi gjorde jobben vår, dette var ikke noe spesielt, sier Chelsea-trener Carlo Ancelotti etter kampen.

- Dette laget kan spille flott fotball og score mange mål. Vi hadde problemer før sesongen, men nå er alt tilbake til normalen, sier han videre.

TIDLIG: Fem minutter tok det Chelsea før Malouda førte dem opp i ledelsen. Foto: AP
TIDLIG: Fem minutter tok det Chelsea før Malouda førte dem opp i ledelsen. Foto: AP Vis mer