Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Chelsea-spiller straffet for overfall

Chelseas Jody Morris (21) slapp fengsel, men må betale erstatning etter at han og en kamerat rundjulte en mann i London.

Tore Andre Flos lagkamerat møtte i retten i går, og unngikk fengsel fordi han erklærte seg skyldig i tiltalen. I tillegg fikk 21-åringen strålende vitneprov fra tidligere U21-trener Peter Taylor og Chelsea-leder Gwyn Williams.

Episoden skjedde utenfor en pub i London, og Morris innrømmer at han slo en mann i ansiktet etter å jagd ham flere kilometer.

Morris' kamerat Paul Quinn, tidligere læregutt i Chelsea, fortsatte mishandlingen med flere spark mot mannen mens han lå nede. Quinn ble dømt til to måneders ubetinget fengsel, mens Morris fikk 6500 kroner i bot og ble idømt 150 timers siviltjeneste.

Det er ikke første gang Chelseas midtbanespiller er i trøbbel med loven. For to år siden var han innblandet i et masseslagsmål på en nattklubb. Han har også blitt hektet for råkjøring og unngikk såvidt tiltale etter et annen pubkrangel i februar.

Morris har sju U21-kamper for England, men har fått en kraftig advarsel fra manager Gianluca Vialli etter rettssaken i går: En brøler til og Morris er ute av Chelsea.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media