Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Chelsea sprekker

Sir Alex er skråsikker.

(Dagbladet.no): Manchester United-manager Alex Ferguson er kjent for sitt psykologiske spill.

Med Chelsea ni poeng foran i ligaen, er det ikke rart han kommer med følgende salve om Jose Mourinhos mannskap, som står med sju matcher uten tap.

- Chelsea vil gå på en smell. De vil tape kamper. Da spørs det hvordan spillerne deres reagerer, og det blir viktig. Vi og Arsenal her den erfaringen, sier Ferguson ifølge Sky Sports.

Bare Arsenal og United har vunnet ligaen de siste ti årene. Den vinnermentaliteten mener Fergie ikke finnes på Stamford Bridge.

- Vi har sett titler bli vunnet i mars. Chelsea har ikke erfaring med å vinne når det virkelig teller, sier han og roser samtidig Mourinho for jobben han har gjort i Chelsea siden i sommer.

- Han arvet en god, sterk tropp og har ikke gjort noen feil. Han har fått dem i rett posisjon, og nå får vi se om vi klarer å ta dem igjen. Det blir en tøff jobb.

4-0 I GÅR:</B> Jose Mourinho gratulerer Mateja Kezman med det Chelseas siste mål mot Newcastle, spissens første i ligaen.
TVILER PÅ RIVALEN:</B> Sir Alex Ferguson tror ikke Chelsea holder koken utover sesongen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media