Chelsea-stjernas forvandling: - Gjør dumme ting som ung

Ross Barkley (24) fikk sin første tatovering allerede som 14-åring. Han innrømmer at han nå ser tilbake på tatoveringene som en impulsiv og lite gjennomtenkt handling, samtidig som han har blitt mer moden på og utenfor banen.

ARR: Chelsea-spiller Ross Barkley har arr etter tatoveringen han tok som Everton-spiller, som nå er fjernet. Foto: JAVIER GARCIA/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/NTB Scanpix
ARR: Chelsea-spiller Ross Barkley har arr etter tatoveringen han tok som Everton-spiller, som nå er fjernet. Foto: JAVIER GARCIA/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ross Barkley har tidvis hatt det tøft i Chelsea etter overgangen fra Everton før 2017/18-sesongen. Både på og utenfor banen.

Under tidligere Chelsea-manager Antonio Conte fikk Barkley to fattige kamper i Premier League (131 minutter) og 31 minutter i FA-cupen.

Denne sesongen har det derimot sett langt lysere ut for midtbanespilleren, som står bokført med to scoringer i løpet av åtte seriekamper (tre fra start).

Og det er ikke bare på banen Barkley har gjennomgått en tydelig forandring. Allerede som 14-åring begynte Barkley å tatovere seg, uten at det ble stilt spørsmål ved alderen hans. Og tidlig i sin Everton-karriere hadde han hele den venstre armen tatovert - en såkalt «sleeve».

- Gjør dumme ting

På armen var blant annet datoen da han fikk sin debut for de blå fra Liverpool (20. august 2011 mot Queens Park Rangers). Men gjennom flere år har han gått gjennom den store prosessen med å fjerne dem helt.

- Jeg fikk dem i ung alder og noen ganger når du er ung gjør du dumme ting uten å tenke over det, sier Barkley til engelske The Times.

- Men jeg tok dem for tidlig og opp gjennom åra følte jeg at jeg ville kvitte meg med dem, så jeg har gått gjennom den prosessen de siste åra, sier han videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer