FEIL JULEFEST:   Chelsea-backen Ashley Cole var å finne på Arsenals julefest. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK
FEIL JULEFEST: Chelsea-backen Ashley Cole var å finne på Arsenals julefest. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRKVis mer

Chelsea-stjerne dukket opp på Arsenals julefest

- Han starter på benken mandag, sier Mourinho.

Ashley Cole blir trolig å finne på benken i Chelseas storkamp mot Arsenal mandag. Tidligere i uken deltok han på gamleklubbens førjulsfest.

Chelsea-manager José Mourinho har ikke kritisert Cole offentlig etter episoden, men skal være alt annet enn fornøyd med at venstrebacken festet med byrivalen. Chelsea gjester serieleder Arsenal mandag kveld - høyst sannsynlig uten Cole i startoppstillingen.

- Jeg kommer til å spille med Branislav Ivanovic på høyre back og César Azpilicueta på venstrebacken. Ashley spiller ikke fra start med mindre det skjer noe mellom nå og mandag, sa Mourinho under fredagens pressekonferanse.

- Ikke faren deres Selv om portugiseren var ordknapp om Coles oppførsel, klarte han ikke helt å legge skjul på hva han tenker om saken.

- Jeg har en mening, men den holder jeg for meg selv. Spillerne hadde en fridag. Jeg er ikke faren deres, men manageren.

- Jeg kan kontrollere hva de gjør når de er sammen med meg, men ikke ellers, sa Mourinho.

Det skal sies at han har foretrukket Azpilicueta foran Cole i de siste seks seriekampene. Cole startet tirsdagens ligacupkamp mot Sunderland, men imponerte ikke nevneverdig i kampen som Chelsea tapte 1-2 etter ekstraomganger.

33-åringen kom til Chelsea fra Arsenal i 2006. Før det spilte han for London-rivalen i sju sesonger.

(NTB)